Een kerst in koper

Een koperen draadmand op je wensenlijstje voor kerst staan? Groot gelijk! Koper is namelijk – ook in 2015 weer – een grote trend in interieurland. En met de feestdagen voor de deur is koper tijdens jouw kerstdiner een graag geziene gast!

heletafel

Still hot

Hoewel het ooit een edelmetaal was dat alleen maar gekocht werd door de allerrijksten, is de kopertrend nu goed vertegenwoordigd in interieurland. En dat is natuurlijk  niet zonder reden, koper straalt namelijk een heleboel warmte uit én is goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Ga voor een combinatie van robuust & Scandi.

marshmallow

Rauw randje

Natuurlijk geeft koper je kersttafel een glamour look, maar je creëert pas écht een bijzonder geheel als je het nét een beetje anders doet. Durf dus te kiezen voor bijpassende accessoires met een stoere en robuuste look and feel! Ook samen met natuurlijke items is koper in zijn element. Ga dus voor materialen als hout en metaal en gooi een schapenvachtje over die tafel voor dat fijne rauwe randje.

bovenaf

Hand in hand

Koper gaat hand in hand met de Scandinavische look. Vergeet die traditionele tafeldecoraties en ga dit jaar voor minimalistische kandelaars in koperkleur en dek de tafel met koperen bestek en wit servies. Succes gegarandeerd!

kandelaar

Deksels, deksels…

Ook om de potten en pannen vol heerlijke wildragouts hoef jij je niet druk te maken tijdens het kerstdiner. De trendy koperen pannen zijn namelijk zó mooi, dat ze  een ereplekje verdienen op jouw stoere maar shiny gedekte kersttafel.

pannen

 

Ook onze Style Director Odette Simons weet wel raad met koper deze kerst! Zo combineert zij op haar kersttafel koper met minimalistisch en stoere accessoires. Hier zie je hoe ze er met inspirerende tips en tricks een bijzonder, warm geheel van maakt.

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline