Een kerstfeest in zilver

De meest traditionele en tijdloze combinatie voor de kerst? Dat is natuurlijk zilver met wit! Gecombineerd met de nodige glanzende accessoires creëer je een glamour tafel – oogverblindend mooi en stijlvol als nooit tevoren! Watch and learn.

1

A million dollar look

Het mag allemaal wel even iets meer zijn tijdens de kerst. We sloven ons extra uit in de keuken om de meest bijzondere gerechten op tafel te zetten. We doen moeite om er op ons opperbest uit te zien en natuurlijk kan het interieur niet achterblijven, met de kersttafel als pronkstuk! Jouw woning ziet er straks bijzonder uit door deze luxe look door te voeren – van de zithoek tot het toilet. Laat iedere kamer op subtiele wijze zilver kleuren en je bezoek voelt zich eregast tijdens jouw diner.

bovenafcombi

De basis

Terug naar de tafel. Een kraakhelder, wit tafelkleed vormt de basis voor jouw feestelijke kersttafel. Doorbreek het witte kleed met lopers van glitterstof. Voor de speelse knipoog zorg je ervoor dat iedere gast een placemat in een iets ander patroontje krijgt. Zorg voor genoeg groen op tafel voor de traditionele noot. Denk aan wat dennentakken. Met basic, wit servies zorg je voor een luxe effect.

tafel

Stardom

Niet alleen in interieurland is zilver op dit moment hot – ook op de rode lopers was dit edelmetaal niet weg te denken. De modellen van Nina Ricci, Louis Vuitton en Yves Saint Laurent waren oogverblindend mooi om naar te kijken in hun metallic, zilverkleurige outfits.

unnamed-2

Dit betekent dat niet alleen je tafel, maar ook je kleding zilver mag kleuren deze kerst. Ga voor een outfit waar de sterren alleen maar van kunnen dromen!

theekussenscombi

Ook onze Style Director Odette is dol op zilver! Deze kerst combineert zij op haar kersttafel deze kleur met wit en natuurlijke elementen. Hier zie je hoe ze er met leuke tips en tricks een sfeervol geheel van maakt. Ga ook voor een zilveren kerst!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline