Een praktische en stijlvolle badkamer

Handdoeken, flesjes parfum, je collectie beautyproducten… Het kan soms een hele uitdaging zijn om alles wat je in de badkamer nodig hebt goed te organiseren. Daarbij wil je natuurlijk ook graag dat alles er mooi uitziet. Volg onze stylingtips en maak je badkamer praktisch en stijlvol.

Praktische en stijlvolle badkamers

Alles op wieltjes

Badkamertrolleys zijn superhandig en toevallig ook helemaal hot. Je ziet ze in iedere beautysalon en dat is niet zo gek: met zo’n trolley heb je altijd je beautyproducten bij de hand. Als je niet genoeg ruimte hebt voor een badkamerkast of geen planken in je badkamer wilt timmeren, is een trolley dé ideale oplossing!

2.no obstaclesresiy-living4media_11337264_HiRes

Ruim obstakels op

Ga voor een comfortabele en stijlvolle badkamer met een goede indeling. Is jouw badkamer niet echt riant te noemen? Geen probleem! Zelfs voor de allerkleinste badkamer zijn er passende oplossingen. Een slimme indeling is het toverwoord. Deel je badkamer zó in, dat je je vrij kunt bewegen. Voor je douche of bad kies je een transparant gordijn en scherm. Zo houd je het lichter en lijkt je badkamer groter. Kies voor lichte kleuren of een strakke zwart-wit combinatie.

practical_bathrooms_

De muren doen ook mee

Maak gebruik van iedere centimeter van je badkamer: ook de muur kun je gebruiken om spulletjes op te bergen. Onze tip: gebruik verticale planken of trapplanken. Hiermee creëer je stijlvolle en praktische opbergplekken. Je make-up bewaar je in kleine vakjes aan de muur of in een mandje in een lade.

Stijlvolle badkamer voor alles

Alles in één, dat is wat we willen van een praktische stijlvolle badkamer. Kijk of je je wasmachine of zelfs je droger in de badkamer kwijt kunt. Maak een handig tafeltje van een kist die je ook als opberger kunt gebruiken. En als je er plaats voor hebt: maak een hoekje vrij voor een charmante kaptafel met grote spiegel. Creëer een stijlvolle badkamer die precies voldoet aan jouw wensen.

Praktische en stijlvolle badkamer

Een plek om te relaxen

Heb je een paar uurtjes me-time gepland om te relaxen? Dan heb je een comfortabele en goed uitgeruste badkamer nodig! Je favoriete shampoo, conditioner, scrubcrème… om alles binnen handbereik te hebben in je eigen privé-spa, plaats je natuurlijk een badtray over je badkuip. Praktisch, stijlvol en perfect om je boek, je glaasje en kaarsen op te zetten. Je overige spulletjes kan je kwijt op een klein tafeltje of kruk.

Maak van je badkamer een comfortabele en stijlvolle oase!

Foto’s: living4media

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline