Pastel power

Laat deze zomer een verfrissend briesje door je huis waaien met accessoires in pasteltinten. Deze romantische kleuren – van zoetroze, lichtblauw en turquoise tot lila, ijsblauw en mintgroen – maken van jouw huis een zacht paradijs. Het fijne aan pasteltinten is dat je interieur lekker rustig blijft, maar toch een stuk meer uitstraling krijgt. Bovendien hoef je niet je hele interieur om te gooien om een pretty pastel sfeer te creëren.

Pastel

Een pretty pastel sfeer is zo gemaakt, een aantal accessoires in deze kleuren doen al wonderen. Het leuke van pastel is dat je de kleuren met elkaar kunt combineren en dat het dan nog steeds één geheel kan vormen. Ook kan je accessoires in pasteltinten goed combineren met items in knalkleuren. Dat maakt het zoete geheel nét iets stoerder. Combineer bijvoorbeeld een felgekleurd kleed met een pastelkleurige poef.

Ga je voor nóg meer pit? Combineer dan jouw basis in pasteltinten met accessoires in fluor kleuren. Met poederachtige pastelkleuren, zachte stoffen en hier en daar een fel kleuraccent heb je de perfecte combinatie te pakken!

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline