Een wand vol posters

Kan jouw interieur wel een persoonlijke touch gebruiken? Creëer dan een wand vol posters die je in de loop der jaren hebt verzameld. Uiteraard hebben we de leukste ideeën voor je verzameld!

Magnetische muren

Verf een verticale strook van je wand met magneetverf in een bijzondere kleur. Hang je posters met een magneet op. Beetje uitgekeken op je verzameling? Dan vervang je je posterwand toch voor een gloednieuwe collage?

1

Posterbehang

Laat de creatief in je los en maak van al je posters een heuse posterwand! Goedkoper dan traditioneel behang en een perfecte manier om je interieur persoonlijk te maken. Houd rekening dat je wand op deze manier wel druk oogt. Denk dus na welke kamers je gaat transformeren. De plekken waar je graag tot rust komt, kun je beter een ietwat neutrale look geven. Zo kun je beter de logeerkamer voorzien van een dergelijke wand dan je eigen slaapkamer. En kun je beter de keuken voorzien van een eigengemaakt behangetje dan de woonkamer.

2

Het grote plaatje

Ben je van de dramatische gebaren, maar houd je tegelijkertijd ook van de details die terugkomen in jouw mooie posterverzameling? Hang je posters zo op dat je er een figuurtje in ziet vanaf een afstand. Denk een groot hart of een posterkuntstwerk in de vorm van een huis.

3

Over de breedte

Voeg je graag persoonlijkheid toe, maar vind je het belangrijk dat je interieur wel rust uitstraalt? Plaats dan plankjes naast elkaar zodat er een horizontale strook door je kamer loopt, waarop je je posters kunt plaatsen. Leuk!

4

De industriële manier

Het ijzeren rek zien we in steeds meer hippe, industriële interieurs terugkomen. Versier ‘m met je mooiste posters, die je vastmaakt door middel van wasknijpers. Maar natuurlijk is hier ook genoeg ruimte voor mooie foto’s, herinneringen aan die toffe vakantie of een inspirerende quote.

5

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline