Fashion Week Report

Wearable? No. Fashionable? Absoluut! Westwing was dit weekend bij hét meest modieuze evenement van het jaar: de Mercedez-Fashion Week Amsterdam 2015. We zagen de mooiste modellen flaneren over de catwalk en we kwamen terug met een flinke dosis inspiratie!

 

fashion-1Beeld: Peter Stigter / Ontwerp: Monique Collignon


Soft volume & pastel

BN’ers en uitgedoste fashion lovers lieten zich inspireren door de creaties in soft volume vorm en zacht pastel. We signaleerden de laatste trends in de mode, die we gelukkig ook direct weer kunnen toepassen in onze interieurs. Na wat te hebben gekletst met modebewuste bezoekers wordt het tijd voor actie: we haasten ons naar verschillende fashionshows waaronder die van Monique Collignon.

 

fashion-2Beeld: Peter Stigter / Ontwerp: Monique Collignon


Talent gespot!

Monique Collignon opende samen met Aziz Bekkaoui de Mercedes Benz Fashion Week in Amsterdam. Ze wordt beschouwd als een van de meest succesvolle Nederlandse modeontwerpers van dit moment. Tijdens de Fashion Week opent ze niet alleen met haar haute couture collectie, maar showt ze later in de week ook haar couture light collectie!

 

fashion-3Beeld: Peter Stigter / Ontwerp: Monique Collignon


Plastic fantastic!

De haute couture show van Monique was tijdens de opening van Amsterdamse Fashion Week een gigantisch succes! Wat de couturelijn bijzonder maakt is dat Monique Collignon stoffen van gerecyclede PET-flessen – afkomstig van Waste2Wear – in haar Haute Couture collectie heeft verwerkt. Monique Collignon laat met deze collectie zien dat je mee kunt helpen de wereld van plastic te ontdoen en er tegelijkertijd schitterend uit kunt zien! De jurken in pasteltint benadrukken de vrouwelijke vormen en zijn door de prachtige stoffen echte eyecatchers! Mijn favoriet was de lichtblauwe jurk met diepe V hals. Deze jurk is niet alleen sexy maar heeft door het extra volume in de stof, ook een hele chique uitstraling!

Tahnee van der Merwe

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline