Een fashionable slaapkamer

De slaapkamer is meer dan alleen een kamer om in te slapen. Het is onze eigen persoonlijke wereld, die onze interesses, ons karakter en ons temperament weerspiegelt. Laat je inspireren door deze perfect aangeklede slaapkamers in verschillende stijlen.

Fashionista slaapkamer

Romantisch

Deze vrouwelijke en elegante slaapkamer is perfect voor romantici die ook van modern houden. Creëer deze slaapkamer met klassieke en moderne meubels in lichte pastelkleuren. Als eyecatcher kies je voor een apart bedframe of een grote spiegel aan de muur

Fashionista slaapkamer

Scandi

Een harmonieuze slaapkamer in Scandi-stijl: perfect voor moderne fashionista’s die altijd de laatste trends volgen. Als fashionista zoek je graag bijpassende accessoires bij je kleding én je interieur. Kies bijvoorbeeld een fauteuil in een rijke stof, zoals fluweel. Maak de slaapkamer af met een bijzonder schilderij.

Fashionista slaapkamer

Soft glam

Deze slaapkamer is een droom voor fashionista’s die houden van glamour en het snelle leven van de stad. Durf te kiezen voor extravagante accessoires, zoals hot pink behang in krokodillenprint, of aparte decoratieve items. Trendy, cool en origineel!

Fashionista slaapkamer

Nostalgisch

Als fashionista houd je ervan om te spelen met stijlen uit andere tijden. Houd je van nostalgisch? Kies dan voor elegante, antieke houten meubels in lichte pastelkleuren. Ga op zoek naar antieke woonaccessoires, zoals je op zoek zou gaan naar een vintage handtas. Integreer deze accessoires in je slaapkamer zoals je je outfit zou stylen. Je slaapkamer lijkt zo uit een Jane Austen roman te komen!

Fashionista slaapkamer

Less is more

Soms geldt: less is more. Dat weet iedere echte fashionista. Kies voor een kleurenpalet met drie subtiele kleuren – zoals je zou doen met een outfit – en creëer zo een elegante en sophisticated look. Deze klassieke slaapkamer is een perfecte weerspiegeling van jouw goede en verfijnde smaak.

Fashionista slaapkamer

Gothic glam

Heb je het liever wat gewaagder? Kies dan voor het tegenovergestelde! Deze combinatie van glamour- en gothic-stijl is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar is wél bijzonder en gedurfd. Gebruik donkere kleuren en glanzende, luxueuze materialen. Deze stijl weerspiegelt jouw originele en creatieve geest!

 

 

Foto’s: living4media

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline