Interieurtrend: de flamingo!

Haal de kleurrijke tropen in huis!

def_magazine_nl-newstrends-flamingo-love-steckbrief-2

 

Je uilenverzameling kun je vandaag nog een plekje geven op zolder. Want deze bosbewoner moet plaatsmaken voor een eleganter en kleurrijker dier: de flamingo! Dit langpotige wezen is de trend van het moment. Denk aan een behang waar de flamingo prijkt, decoratieve kussenhoezen of een roze lampenkap. De flamingo is overal! En waarom ook niet? Met zijn opvallende en kleurrijke tinten brengt hij je in een zomerstemming en haal je het tropische gevoel direct in huis! Want naast kleurrijke bloemen en planten, zijn het de dieren die voor een flinke portie natuur in huis zorgen.

Flamingo_fashion

 

De flamingo is ook in de modewereld alom aanwezig. Het Spaanse modelabel Depolzo heeft onze roze met zwart genavelde vriend namelijk omgedoopt tot trenddier. Denk aan elegante, luchtige zomeroutfits en sierlijke jurkjes met flamingoprint. De grote ontwerpers zoals Marc Jacobs en Mary Katrantzou laten bij hun lente/zomercollectie 2015 zien dat ook zij dol zijn op de flamingo. De beesten sieren op hun sweatshirts, cirkel rokken en andere modieuze kledingstukken.

Flamingo_shoes1

 

Kleurrijk, trendy en opvallend! Dat zijn de sandalen met flamingo versiering van Sophia Webster. De ontwerpster staat bekend om het gevoel voor humor in haar designs.

Flamingo-etalages

 

Flamingo_accessoires1

 

Nog een flamingo feit! De liefde voor dit dier gaat veel verder dan de Europese grenzen. De ultra-hippe Amerikaanse concept store De Webster in Miami heeft speciaal voor het legendarische Parijse warenhuis Le Bon Marché de White Collection ontworpen. Misschien raad je al wat centraal stond in deze lijn… flamingo’s! Je vindt ze in de vorm van accessoires, zoals kettingen, en ze  vormen het opvallende middelpunt van de etalages.

Flamingo_hotel

Hotel Tip

Ben je al flamingo fan? Dan ga je een overnachting in het knalroze Flamingo Hotel en Casino in Las Vegas fantastisch vinden! Kies een van de vele kamers en suites en dompel jezelf onder in roze. Je vindt er kussens en gordijnen in gedurfde, felle kleuren, gecombineerd met wit en zwart. Maak je klaar voor een kleurexplosie!

We hebben nog een must-see Flamingo hotel voor je: het fascinerende Wildlife Habitat. Hier spot je in een tropisch klimaat de meest kleurrijke vrienden! Van flamingo’s tot zwanen en pelikanen. En van koi karpers tot schilpadden. Deze tropische plaatjes zijn gratis te bewonderen!

Flamingos_tuin

Wij zijn verliefd geworden op het zorgeloze, tropische gevoel dat de sierlijke flamingo veroorzaakt! Jij ook? Dan hebben we goed nieuws! Je hoeft niet de wereld over te reizen om een tropisch exemplaar in huis te halen. Shop je huis nu flamingo proof met de producten van Westwing!

 

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline