Franse stijl in Magic in the Moonlight

Ze is mysterieus. Verbluffend mooi. En magisch beweert ze. De ultracharmante Sophie Baker werpt zichzelf in Woody Allen’ s romantische komedie Magic in the Moodlight op als medium. Rondhuppelend in charmante flapperjurkjes en met pothoedjes op haar schattige hoofdje, peutert deze – talk of the Côte d’Azur – op lichtzinnige wijze informatie los bij anderen.

filmposter_magazine

Als een oude vriend van de Britse illusionist Stanley hem vraagt de trucs van dit schattige, zelfverklaarde medium te ontmaskeren, weet deze charmante lady zelfs zijn wereldbeeld aan het wankelen te brengen. Is het zijn ontluikende liefde die zijn blik vertroebeld of is er meer tussen hemel aarde?

De lichte en romantische film die is opgenomen aan de Franse Rivièra is heerlijk nostalgisch en we totally love the style!

Zie jij jezelf al helemaal zitten in een Frans jurkje met een zomerhoedje aan de Franse Rivièra? Dan breng jij de zomer door in trendy twenties-stijl. Of je nou thuisblijft of juist van plan bent om over de boulevard van Saint Tropez te flaneren, wij selecteerden voor jou een aantal musthaves met Franse allure uit de twenties om van te watertanden… Laat je inspireren!

11 zomerse musthaves

producten_fransecinema

1. Als typische Française weet jij precies wat je nodig hebt: charmante kleding, goed gezelschap en een kussentje in je rug voor de juiste houding.

2. Ook als de avond valt, wil jij jouw charmante voorkomen natuurlijk niet onder stoelen en banken schuiven? Light on!

3. Franse kaasjes op tafel, een koud glas wijn, kaarsjes aan… en, wat een schattige kandelaar in de vorm van een zeester!

4. Waar laat jij jouw glas rosé tijdens het luieren aan de Côte? Juist, op een zomers bijzettafeltje of krukje!

5. Ook zonnebaden doe je in luxe! Parasolletje op, gele handdoek over die zonnestoel en voetjes omhoog!

6. Onhandig heen en weer schuifelen over die gladde veranda? No way! Nadat jij heerlijk hebt liggen watertrappelen loop jij galant over dat tapijt weer naar binnen!

producten_fransecinema_deel2

7. Met het geluid van kabbelende golven op de achtergrond en een houten zeemeeuw aan de muur geniet jij ook op jouw veranda van de sfeer van de Côte d’Azur!

8. Klaar voor een avondje flaneren in je zomerjurkje? Doe nog even snel een galante krul in je haar en werp een blik in deze bijpassende spiegel.

9. Een echte mademoiselle heeft ook prints en schilderijen in typisch Franse jaren ’20 stijl!

10. Vanachter jouw grote zonnebril houd jij het allemaal in de gaten op deze regisseursstoel, bonjour Côte d’Azur!

11. Gebruik deze print als geheugensteuntje voor hoe het écht moet daar aan de Franse Rivièra! Marilyn Monroe has it all: ze is charmant en paradeert graag in kleding met typisch Franse allure.

 

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline