Glazen stolp: 3 styling-ideeën

Sierlijk, mysterieus en onweerstaanbaar: een glazen stolp is een ideale accessoire voor het stylen van je interieur. Wij laten je 3 manieren zien om een glazen stolp op een originele en eenvoudige manier om te toveren tot een schitterend decoratie-item. Simpele tips & tricks om je huis een extra feestelijk tintje te geven voor Kerst.

Glazen stolp - Westwing

Lichtslingers

Creëer je eigen kunstwerk met led lichtslingers. Arrangeer ze in een glazen stolp voor een feeëriek lichtspectakel. De magische combinatie van licht en glas zorgt voor een chique uitstraling. De perfecte plek voor deze decoratie is de hal: plaats een of meerdere lichtstolpen op een sideboard naast je kerstboom en laat je entree stralen!

Glazen stolp - Westwing

Alles natuurlijk

Dennenappels, kastanjes en noten zijn perfect als herfst- en kerstdecoratie. De natuurlijke en landelijke uitstraling en de aardetinten zijn dit jaar een musthave in je kerstinterieur. Besteed aandacht aan de details en kies stolpen in verschillende maten, afhankelijk van de ruimte die je wilt decoreren. Voor het ultieme kerstgevoel verf je de dennenappels goud en zilver: DIY meets glamour!

Glazen stolp - Westwing

Glazen stolp als centrepiece

Wil je een glazen stolp gebruiken als centrepiece voor op tafel? Een uitstekend idee! Vul je stolp met gekleurde kerstballen en geef je kersttafel extra glans. Glazen stolpen staan mooi op zowel een klassieke tafel als op een strakke moderne tafel. Het pure doorzichtige glas, gecombineerd met de kleurrijke accessoires geven de tafel een unieke en chique uitstraling.

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline