Odette’s Favourites: Granny's Finest

Style Director Odette Simons weet wat je in huis moet halen! Elke twee weken selecteert ze speciaal voor jou haar favorieten uit onze sales. Deze keer ging ze bij oma op bezoek en liet ze zich inspireren door retro vibes met een coole twist. Hiermee krijg je een instant happy home! Haal het gevoel van vroeger in huis met een knipoog naar nu.

On the side


Een te gekke side table voor stijlkenners met gevoel voor nostalgie en liefde voor de Scandinavische look. Zo’n tafeltje heeft niet veel nodig: plantje, boekje, kiekje… En klaar!

Buggin’


Normaal haal je dit soort beesten liever niet in huis maar aan de wand houden ze zich lekker rustig. Maak er een mooi muurtje van met andere prints met zo’n oud stijltje.

Marble mania


Marmer is het nieuwe cool. Jarenlang had het een fout imago, nu is het de trend in woonaccessoires. Logisch wel, want het maakt een prachtig plaatje in huis. Wat ga jij in dit potje stoppen?

Daar zit een luchtje aan…


Voor dit prachtige parfumflesje haal jij je neus toch niet op? Vul ze met een heerlijk ouderwets geurtje en zet ze op een mooi plekje in huis.

Goudzoekers


Je juweeltjes, en andere mooie dingen, in een prachtig doosje stoppen, is van alle tijden. Dit kistje ziet eruit alsof het zo bij oma op de kaptafel kan staan. Pretty!

Pinky promise


Wedden dat dit kussentje het perfect doet op jouw bank of stoel? En maak je geen zorgen over je man, echte mannen zitten ook prima op roze kussens!

In de bediening…


Die thee met koekjes moet natuurlijk wel op een mooi dienblad gepresenteerd worden. En wel op een bronskleurig exemplaar, deze kleur is terug van weggeweest! Love it!

* Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 4 juli, zondag 5 juli en/of maandag 6 juli.

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app