Gypsetters opgelet!

Deze zomer presenteert Westwing de 4 leukste zomertrends, zodat jouw interieur straks helemaal up to date is. De tweede op het lijstje: De Gypsetter look! Een stijl waarin je los kunt gaan met kleuren, materialen en de avontuurlijke reiziger in jezelf naar boven kunt halen.

unnamed-1
 

Weelderig stijltje

Go back to the seventies met accessoires waarin kant en bloemen de hoofdrol spelen of neem een uitstapje naar het kleurrijke Marokko met prachtige windlichten en kussens in drukke prints en warme kleuren. Verschillende invloeden hebben geleid tot deze weelderige stijl waar eigenlijk maar één regel geldt: there are no rules.

Duitslandmagazine3-(1)
Picture: The New Bohemians

Much is more

Ben jij een echte Gypsetter? Meubels en accessoires van natuurlijke materialen – met een vintage look – vormen de basis voor deze stijl. Kleed het aan met items in bonte prints. Een kleurrijk behangetje erbij? Tuurlijk! Voorzie je bijzettafeltjes, salontafels en vensterbanken van een paar vetplantjes of cactussen en je waant je straks in je eigen huis op dat ene zonnige, Spaanse eiland waar we allemaal wel zouden willen wonen…

unnamed

Kleurenpalet

Warme, aardse tinten zoals bruin en terracotta vormen de basis voor een interieur in Gypsy stijl. Maar het kleurenpalet gaat verder dan dit! Want je kunt volop spelen met kleurencombinaties en prints. Wat dacht je van een paars kussen, gecombineerd met een knalgroene kandelaar?

Duitsland-magazine-(1)
Picture: The New Bohemians

For all the travelers

Ben jij een echte avonturier? En kun je niet wachten om nieuwe culturen te ontdekken tijdens je volgende reis? De Gypsetter look is de reiziger op het lijf geschreven. Struin rommelmarktjes af voor vintage vondsten en vergeet op vakantie niet een paar handgemaakte beelden in te slaan. Deze maken jouw interieur in Gypsy stijl extra persoonlijk!

Ben jij enthousiast geworden van de Gypsetter look, overgewaaid vanaf de Parijse runway? Je vindt hier de mooiste items in deze kleurrijke stijl!

 

Pictures: The New Bohemians by Justina Blakeney, published by Stewart, Tabori & Chang.

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline