Haal de Arabic Chic look van Sex and the City 2 in huis

Weet je nog, Carrie Bradshaw met haar besties in het magische Abu Dhabi? De rijke filmset van Sex and The City 2 was naar onze mening fan-tas-tisch. Deze mystieke trip down memory lane willen we nog wel even vasthouden. Wij verzamelden voor jou daarom een aantal fijne, makkelijke tips voor hoe je die Arabic Chic look in jouw eigen interieur toepast. Je vindt ze hier!

Sex and the city

First things first…

Om te beginnen heb je het juiste meubilair nodig om je huis in elegante oosterse sferen te brengen. Denk hierbij aan items in donkergekleurd hout met sierlijke vormen, warme terratinten en roodaccenten.

Sex and the city

Mix it up & keep it low

De Arabic Chic look kenmerkt zich door een combinatie van verschillende materialen. Van hout en riet tot stoffen met fijne en grove structuren: mix it all up voor die typisch oosterse, etnische flair. Creëer daarnaast een lounge met zitplekken laag bij de grond. Wat je hiervoor nodig hebt? Een aantal kleurrijke poefjes en grote geprinte vloerkleden. Je kunt eventueel ook een paar Marokkaanse bruidskleden over de chillplekken draperen voor extra comfort. En niet vergeten: een verzameling van sierkussens met opvallende prints.

Sex and the city

Colour explosion

Wees niet bang om kleur te gebruiken. Paars, roze, groen & rood: ze zorgen samen voor een spannend en mystiek kleurspektakel. Niet zo’n liefhebber van veel kleur? Zorg dan op z’n minst voor één tint die er flink uitspringt.

Sex and the city

Accessorize

Time to accessorize! Denk aan zilveren schalen en veel bronzen en gouden deco: met deze glimmers heb je meteen die chique touch te pakken. Zorg daarnaast voor de nodige sfeerverlichting. Met Oosterse lampen en lantaarns met het bekende gaatjespatroon breng je die sprookjesachtige sfeer in je interieur.

Sex and the city

Last, but not least…

Nodig al je vriendinnen uit in jouw nieuwe Arabic Chic stulpje en beleef samen weer die leuke Sex and The City 2 momenten!

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline