Haal de fifties look van La La Land in huis

Nog een nachtje slapen voor de Oscar uitreiking 2017 plaatsvindt. De prachtfilm La La Land – met Ryan Gosling en Emma Stone in de hoofdrollen – heeft maar liefst 14 Oscar-nominaties(!) op zak. Wat ons betreft ook Oscarwaardig: de te gekke fifties filmset. De hoogste tijd om daar op in te zoomen. Kijk je mee?

La La Land

Vintage feel

De veelgeprezen musicalfilm mocht al 7 prijzen afvinken tijdens de Golden Globe Awards en is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen, mede dankzij de vintage twist op een modern liefdesverhaal. Emma Stone en Ryan Gosling stelen met hun geniale spel (en zang) de show, maar wow, laten we het even over dat ge-wel-dige fifties decor hebben! Van coole jazz barretjes tot op Parijs geïnspireerde appartementen: deze film zit boordevol interieurinspiratie. Je leest hier hoe je gemakkelijk en snel deze fifties meets 2017 vibe in jouw interieur kunt toepassen.

La La Land

Pop of colour

In de film wordt flink gebruik gemaakt van een opvallend kleurenpallet. Neem bijvoorbeeld de felle, contrasterende kleuren van de filmset waar Stone’s personage Mia werkt en haar eigenzinnige appartement dat een feest is van primaire kleuren en gewaagde patronen. Nu hoef je jouw huis niet meteen om te toveren tot een waar kleurenparadijs, geef het een pop of colour met een opvallend decorstuk of experimenteer met kleurrijke kussens.

La La Land

Mix it up

De naadloze vermenging van het klassieke Hollywood en de moderne stijl is één van de redenen die de filmset van La La Land zo intrigerend maakt. Hang een modern kunstwerk boven een lichte art deco bank, of mix antieke items met jouw huidige interieur en je hebt de perfecte combinatie te pakken!

La La Land

Incorporate your passion

Mia droomt van een carrière als succesvol actrice en haar kamer schreeuwt Old Hollywood cinema. Gosling’s rol Sebastian (jazzpianist) laat zijn liefde voor de jazz zien met zijn unieke jazzcollectie. Ben jij ook ergens gepassioneerd over? Laat dit terugkomen in je interieur. Ben je dol op oude muziek en heb je ergens een verzameling oude vinylplaten liggen? Haal ze uit het stof en showcase ze op een mooi dressoir.

Over de film

La La Land nog niet gezien? Deze filmmusical gaat over jazzpianist Sebastian (Ryan Gosling) die de kost verdiend door in restaurants te spelen en Mia (Emma Stone), een actrice die haar grote doorbraak maar niet krijgt. De twee ontmoeten elkaar en gaan samen de harde wereld van de Hollywood showbizz aan. Een prachtige ode aan het oude Hollywood musicalgenre. Wij voorspellen een grote winst tijdens de Oscar-uitreikingen!

Krijgt jouw interieur binnenkort ook een vleugje La La Land?

 

Credits: Helga Esteb – Stutterstock.com

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline