A happy HAMMAM34 moment!

Na een dag haasten, vliegen en rennen is het natuurlijk een goed idee om even compleet tot rust te komen. En waar kun je dat beter doen dan in een hammam? Niet zo’n fijn badhuis in de buurt? Geen nood! Je kunt nu bij Westwing je eigen badkamer ombouwen tot een ware hammam. Alhoewel de eerste Turkse badhuizen al stammen uit de Middeleeuwen, is deze stijl niet verleden tijd. Integendeel, de hammam is back! Wil jij je ook laten vervoeren naar Oosterse sferen waar massages en geurende oliën zoals muskus en sandelhout centraal staan? Waar je je na het stomen verplaatst naar de camekan (koele ruimte) met een prachtige hammamdoek om je heen? Dan hebben we goed nieuws. Wij hebben hét multifunctionele hammamdoeken merk van dit moment: HAMMAM34.

Lime-Tree

Traditionele hammamdoeken met een twist
Deze gewilde doeken worden ontworpen in Nederland en op traditionele wijze gemaakt in een klein dorpje in het zuidwesten van Turkije. Met de meest fijne materialen en geïnspireerd door de ongerepte natuur. Handgemaakt en met een vakkundige precisie.

NL15HMM01-109_6

Een bijzondere touch in een moderne badkamer
HAMMAM34 onderscheidt zich door van de traditionele Hammamdoek en plaids iets bijzonders te maken. Een gekke twist door de afwerking of door het gebruik van glitterdraad. Ook de nieuwe lente/zomer collectie van dit fijne brand is speciaal. Deze lijn kenmerkt zich door plaids, gemaakt van het fijnste katoen, waarvan sommige exemplaren stone washed zijn. Maar HAMMAM34 heeft natuurlijk ook aan de liefhebbers van het tijdloze visgraatmotief gedacht! Gebruik deze luxe exemplaren om je bank nog mooier te maken, je bed meer sfeer te geven of om je tuin te voorzien van een gezellige Oosterse touch.

 Fihfotografie_Hammam34_schaal2

Get the bohemian look
In je badkamer passen rustige kleuren misschien het best, om een zen gevoel te creëren. Maar, voor een dagje strand zijn het juist de kleurrijke exemplaren die welkom zijn, om die hippe bohemian look te krijgen. Deze sneldrogende, fijne doeken zijn hartstikke licht en kun je ook gebruiken als sjaal of als styling tool voor thuis.

NL15HMM01-111_5

Kun je niet wachten om jouw badkamer om te toveren tot een Hammam? Of om genoeg hammamdoeken in de slaan voor al die stranddagen die nog gaan komen? Hier bij Westwing vind je de mooiste exemplaren om jouw Oosters relaxmoment thuis werkelijkheid te laten worden. Have a happy HAMMAM34 moment!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline