Have it the gold way

Associeer jij de kleur goud nog steeds met over de top interieurs – gevuld met “bling-bling”? Niet nodig! Goud is namelijk dé trendkleur van dit moment! En daarnaast heel passend om je woonkamer en tafel tijdens Kerst extra glans mee te geven. Gecombineerd met witte accessoires creëer je zo een serene, luxe look in Scandinavische stijl.

3

So 2015!

In de jaren 70 was goud hot! Dit tintje werd vooral ingezet in interieurs als statussymbool. Weelderige woonkamers staken de kop op – met protserige kandelaars op de tafels en spiegels in goud aan de wand. Anno 2015 houden we het liever iets stijlvoller. Niet voor niets dat de Scandinavische interieurstijl zo populair is. De simpele, heldere lijnen in lichte kleuren zijn meer van deze tijd. Maar het leuke is, dat deze subtiele stijl ook kan worden gecombineerd met goud – op een rustige wijze welteverstaan.

2

Een subtiel laagje goud

Hoe houd je die subtiele look nou in stand op het moment dat je interieur gevuld is met waxinelichtjes, kaarsen en accessoires in het goud? En je tafel goud uitslaat – van de servetten tot aan de naambordjes? Simpel. Zorg dat je het combineert met rustige kleurtinten zoals wit en grijs. Maar ook de materiaalkeuze is van belang. Goudkleurige items in moderne vorm combineren aan tafel als de beste met items gemaakt van natuurlijk materiaal.

4

Shinny statement

Ga voor groots deze Kerst. Dat betekent lekker uitpakken als het op de styling van je tafel aankomt. Ga nog een klein stapje verder door je gouden accessoires te combineren met zilver, koper en messing. Je (tafel) kan het hebben!

6

Wereldkleur

Bij Westwing hebben we ervoor gekozen om onze kersttafel een rustieke, Scandinavische look te geven. Maar je kunt natuurlijk ook een hele andere weg inslaan met goud! Creëer een Japanse tafel met een basis van zwart, ingevuld met gouden accenten. Vergeet dat Boeddha beeld en kies voor minimalistische accessoires zoals een kubusvormige vaas en super moderne kandelaars. Maar goud gaat ook fantastisch samen met de etnische look. Wat een houten tafel, gevuld met robuuste accessoires en natuurlijke elementen – zoals servetten van grof katoen – gemeen hebben met goud? Ze brengen een warme sfeer in huis! Van Japan tot aan Scandinavië – in welke wereldstijl jij ook Kerst viert dit jaar; goud past aan iedere tafel.

5

Gotta love gold

Ook onze Style Director Odette Simons is gek op goud. Deze Kerst combineert zij op haar kersttafel deze kleur met strak, Scandinavisch wit. Hier zie je hoe ze er met leuke tips en tricks een sfeervol geheel van maak. Ga ook voor een gouden Kerst!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline