Het beste van AD Choice: de stijl van de redactie

De samenwerking tussen Westwing en AD Choice Germany heeft geresulteerd in 4 prachtige sales. De redactie van van de interieurbijbel Architectural Digest en het jaarlijks verschijnende AD Choice Germany –  Oliver Jahn (hoofdredacteur), Ingrid Heldley (marketing manager) en Andrea Latten (advertising manager) -selecteerden speciaal voor Westwing producten in hun favoriete stijl. We mochten ook een kijkje nemen in hun huis!

magazine(2)

Oliver Jahn, hoofdredacteur van AD Architectural Digest & AD Choice

Zijn editorials? Altijd genieten. Zijn Instagram account? Een volmaakte digitale kosmos van interieur, kunst en mode, spannend en gevarieerd tegelijk. Een passie voor Scandinavische stijl wordt gecombineerd met een vleugje retro design. Oliver Jahn is een estheet die gek is op mooie dingen. Één blik in zijn huis onderstreept dit: een fantastische bibliotheek waar je uren kunt doorbrengen, een petrolkleurige fluwelen bank met eenvoudige houten krukken en een indrukwekkende collectie vazen in een retro kast. Simply beautiful!

Geïnspireerd geraakt? Bekijk hier de sale ‘Het beste van het noorden‘, samengesteld door Oliver Jahn >>

magazine(1)

Ingrid Hedley, marketing director van AD Architectural Digest & AD Choice

Ergens tussen de magie van het ontdekken en een gevoel van heimwee laat Ingrid Hedley een warme, tropische look zien in haar interieur. Klassieke stukken komen bij elkaar: een vintage asbak van Cartier, de bijzettafel E1027 van Eileen Gray en ook jonge klassiekers zoals de sunmirror vallen direct op in haar appartement. Als je beter kijkt zie je magische items van marmer en zilver, maar ook veel reisboeken en versierde verwarmingspanelen die als dressoir dienen. Daarop heeft zich een tijger neergevlijd tussen een jungle van kandelaars, vazen en een beeldje van mat porselein. Daarnaast vind je meer exotische eyecatchers, zoals kussenslopen met geborduurde pandaberen en kussenslopen vol flamingo’s. Beestachtig mooi!

Geïnspireerd geraakt ? Bekijk hier de sale ‘Exotische eyecatchers’, samengesteld door Ingrid Hedley >>

 

magazine()

Andrea Latten, advertising director van AD Architectural Digest & AD Choice

Eyecatchers vind je in het huis van Andrea Lattens en masse: het is een fijne mix van werelds, boho & chic. We tellen vier ananassen, een flamingokussen en een tapijt met dierenprint tegen een subtiele achtergrond (karamelkleurig visgraatparket en koolgrijze wand). Ze laat zich inspireren door haar reizen en dit zie je terug in de etnische look van haar huis. Maar het ontbreekt ook niet aan de nodige glans in dit huis. Verschillende modefoto’s en koper- en goudkleurige items doen het huis namelijk helemaal stralen. Kortom: een spannende combi van leopardprints & metallic!

 

Fotos: privat, Condé Nast

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline