House Rules aflevering 7: de grote fix up

Woensdag 20:30 uur is al een paar weken hét moment om Westwing te spotten op Net5, tijdens het leukste woonprogramma van Nederland. Ook tijdens House Rules aflevering 7 was de spanning om te snijden. Welk koppel zal de grote interieurstrijd verliezen?

01_houserules_westwing_aflevering-7_fix

Deze wedstrijd begon met vijf klussende koppels. Vorige aflevering viel het eerste koppel af en ook na deze aflevering zal er weer een koppel afvallen. De toenemende spanning bij de deelnemers, zorgde voor een wisselend resultaat.

02_houserules_westwing_aflevering-7_fix

De grote fix-up

De eerste zes afleveringen zijn er bij elkaar toch een hoop ruimtes niet afgeleverd zoals de bedoeling was. Deze aflevering was het aan de teams om terug te keren naar de slechtst verbouwde zones en deze binnen 24 uur op te knappen. Hierbij kregen ze niet hun eigen “missers” toebedeeld, maar een ruimte die in eerste instantie door een ander kluskoppel was verbouwd.

03_houserules_westwing_aflevering-7_fix

Twee keer is scheepsrecht?

Deze aflevering moesten er twee slaapkamers, een woonkamer en een kinderkamer worden verbouwd. Waar de ene slaapkamer door de bewoners werd omschreven als “te kitcherig”, wist het andere koppel een rustieke sfeer te creëren die niet alleen bij de bewoners maar ook bij de jury in goede aarde viel. De woonkamer? Die liet ook na een flinke “fix-up” alsnog te wensen over. De kinderkamer kwam als winnaar uit de bus. Ze moesten een avontuurlijke kinderkamer ontwerpen, waar flink gespeeld kon worden. Mission accomplished? Absoluut!

04_houserules_westwing_aflevering-7_fix

Slimme tips voor thuis

Heb je de styling van je slaapkamer sinds die laatste verhuizing een beetje verwaarloosd? Of heeft de make-over van je woonkamer niet zo uitgepakt als je had gehoopt? Oftewel, weet je niet wat je met een bepaalde kamer aan moet? Houd dan de volgende drie “House Rules” in gedachte.

 

  1. Denk groot
    Staat de ruimte vol met accessoires? Misschien ontbreekt het wel aan een focuspunt – een item dat zorgt dat de kamer een geheel vormt. Door te kiezen voor een groot meubelstuk of een groot schilderij voor aan de wand, krijgt je kamer misschien wel in één keer de juiste look.
  2. Lichtshow
    Misschien dat jouw kamer helemaal geen make-over nodig heeft, maar gewoon een nieuw lichtplan? Vervang die felle plafondspot voor een paar bijzondere sfeerlampen. Zo creëer je een compleet nieuwe look.
  1. Surprise!
    Misschien ontbreekt het wel aan een verrassingselement in de ruimte. Door te werken met contrasterende kleuren en materialen krijgt iedere kamer direct een extra bijzondere look.

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline