House Rules Holland Episode 1

Westwing zat aan de buis gekluisterd tijdens de kick-off van hét woonprogramma van dit moment: House Rules Holland, iedere dinsdagavond om 20.30 uur op Net5. Een programma waarin vijf stellen elkaars huis verbouwen, om het vervolgens in te richten met al het moois dat Westwing aan meubels en accessoires op de site heeft staan. Spanning, intriges en een hele hoop stylingtips voor je interieur. Oftewel: een programma om van te smullen.

Het eerste koppel liet weten graag thuis te willen komen in een sfeervol, industrieel interieur met een knipoog naar beton. We zagen hoe elk van de stellen met een interpretatie van deze stijl op de proppen kwam. Ook zagen we de muurschildering in de woonkamer voorbij komen. Helaas, de bewoners waren er niet door gecharmeerd. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Je muur op stijlvolle wijze een unieke touch geven? Westwing vertelt!

diy

Een magnetische muur

Dat is nog eens een goed idee, magneetverf! Hiermee kun je elke muur in je huis extra persoonlijk maken. Of je je muur gebruikt voor je boodschappenlijstjes, voor de mooiste tekeningen van je kleintje of om al het moois dat je in magazines tegenkomt te showen, een levendige muur gegarandeerd.

verfpot

Whiteboard verf

Laat je kinderen losgaan op een beschrijfbare muur of laat je zelf van je creatieve kant zien. Ook leuk: met een muur met whiteboard verf in de keuken kun je de ingrediënten van je favoriete recept opschrijven.

krijt

 

Stickers

Of je nu kiest voor een stel subtiele vlinders, of een compleet bos nabootst: met muurstickers verander je gemakkelijk de look van je interieur. En als je het wel weer gezien hebt, haal je de plaatjes er gewoon weer af. Handig!

stickers

Ook benieuwd hoe het volgende huis eruit komt te zien? Kijk dan aanstaande dinsdag om 20.30 uur naar House Rules Holland op Net5!

balk-logo

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline