Musthave beddengoed van House in Style

Het beddengoed van House in Style? Hebben, hebben, hebben! De basic designs van dit Nederlandse merk doen wonderen voor elke slaapkamer. Dit is dé periode om jouw bedgenoot te verrassen met een kleine bedroom transformatie. De dagen zijn korter, de avonden langer: tijd om van jouw bed het perfecte toevluchtsoord te maken. Hoe je dat doet? Met de stijltips van Westwing en het beddengoed van House in Style, natuurlijk!

Wat een leuk contrast, dat lieve beddengoed met die rauwe bakstenen!

Beddengoed in lichte kleuren doet wonderen voor jouw humeur in de slaapkamer tijdens de donkerste dagen van het jaar. Helemaal als het op een subtiele manier versierd is met trendy spreuken als ‘You are my Happy’ en hartjes. Ook leuk? Deze spreuken en illustraties uit de losse pols maken van dit beddengoed een leuk (kerst)cadeau voor jouw lief.

Beddengoed van linnen past in elke slaapkamer, van stoer tot landelijk!

Kleuren als lichtblauw, grijs en lavendel zijn niet voor niets dé kleuren voor in de slaapkamer. Het maakt niet uit wat jouw woonstijl is: in deze ruimte van het huis ben je op zoek naar rust en deze kleuren zorgen ervoor dat je niet alleen rustig kijkt, maar ook slaapt. Als je licht slaapt en vaak moeite hebt met in slaap vallen is een kleine aanpassing in de slaapkamer soms al genoeg voor een betere nachtrust. Houd een grote schoonmaak, zorg ervoor dat alle losse accessoires worden opgeborgen en kies voor beddengoed in effen, kalme kleuren. Jij merkt het verschil.

Creëer rust in de slaapkamer door te kiezen voor een ton sur ton kleurenpalet
Beeld: House in Style

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline