Inspiratie voor de werkruimte

Van Aalst Agency is het modeagentschap van Kimberley van Aalst. Zij vertegenwoordigt een aantal labels waaronder, KiimS, Voyar la Rue, Boobooz en Rockin’ Items Clutchbags. “Mooie merken vertegenwoordigen is mijn ding en sales is mijn passie en geeft mij voldoening.”

De creatieve kantoorruimte van Kimberly is een combinatie van modern en landelijk. “Ik vind Eric Kuster echt een geweldige ontwerper en die stijl gemixt met een stijl van Riviera maison is voor mij de perfecte combinatie. Volgens Kimberly is een huis of een werkruimte bedoeld om in te leven, het is geen museum. “Mijn kantoor is wel strak maar er wordt ook in geleefd. Ik ben erg fan van kleine details zoals een quote en teksten op de muur, fotolijstjes en kleine hebbedingetjes.”

Kimberly is gek op een combinatie van zwart en wit. De kast met zwarte lades en de vele zwarte accessoires maken van de ruimte één mooi geheel.

“Mijn huisstijl is zwart en wit en dat komt overal in terug. In mijn werkruimte, op de website en bij mij thuis. Ik ben niet zo van de kleuren in mijn woonstijl maar hou ervan als het wat rustiger is. Mijn levensstijl is al hectisch genoeg en vandaar hou ik van rust in mijn huis en zit ik het liefst als ik een avondje thuis ben met een lekkere kop thee in een hoekje op de bank tv te kijken. In mijn werkruimte zorgt bovendien de kleding die er hangt voor kleur!”

Naast de vele websites die ze dagelijks bezoekt, waaronder Pinterest, bijzondere modehuizen zoals Michael Kors, Versace en Chanson haalt Kimberly haar inspiratie ook bij bloggers vandaan. Twee van haar favoriete blogs zijn ‘the blonde salad’ en ‘Style My Day.’ “Geregeld stuur ik ook wat items naar bloggers en BN’ers om zo mijn merken te promoten.”

Met het promoten van haar merken is ze erg creatief. “Ik heb recent nog een pop-up shop gehouden in Rotterdam waar ik mijn merken promoot met een stijlgoeroe. Op deze manier kan iedereen zien hoe je een bepaald item kan dragen.”

Over 10 jaar zie ik mezelf in een hele mooie showroom in Rotterdam. Ik zou graag in pand op de dertigste etage willen wonen en werken, met gaaf uitzicht. De skyline van Rotterdam op de achtergrond, een handvol fantastische merken in huis en alles in zwart en wit.”

Nieuwsgierig naar Kimberly & Van Aalst Agency? Klik hier voor haar website.

Interview: Tahnee van der Merwe
Foto’s: Joey de Leeuw

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline