Interieurtrend: zwart-wit

 

 

Bij Westwing zijn we groot fan van de zwartwit-trend voor in huis (en voor onze kledingkast). Waarom? Dat lees je hier! Helemaal passend bij deze trend geven wij drie verschillende wallpapers weg om te downloaden voor je smartphone, tablet of desktop.

Westwing-zwartwit-bewegend

Zonder twijfel de beste combinatie, tijdloos en sophisticated: zwart-wit. Deze niet-kleuren zijn al onweerstaanbaar als ze op zichzelf staan, maar als combinatie zijn ze absolute winnaars: elegant, spannend, klassiek en oneindig veelzijdig.

B&W-moodboard

Wat nu helemaal trendy is? Zwart-wit-combinaties in grafische patronen. De zwart-wit-trend past perfect in ieder interieur, omdat de strakke patronen je kamer zowel een opgeruimde als spannende uitstraling geven.

Of het nu gaat om grote oppervlakken (tapijten of behang) of om coole accenten (vazen, foto’s of stoffen) – de combinatie van zwart en wit geeft iedere ruimte een mix van coolness en elegantie zonder opdringerig te zijn.

Ook in de mode zie je deze trend terug bij Valentino, Louis Vuitton, Diane von Fürstenberg en Narciso Rodriguez: strak maar zó spannend!

Download nu je favoriete wallpaper!

Passend bij deze sale geven wij drie verschillende wallpapers weg. Download je favoriete patroon hier. Zo makkelijk gaat het: klik op de afbeelding. Download het patroon “Chevron”, “Stripes”, “Trellis” of “Zebra” en gebruik het als wallpaper voor je smartphone, tablet of desktop.

iPhone-iPad-wallpaper-lines
iPhone-iPad-wallpaper-chevron
iPhone-iPad-wallpaper-safavieh

 

Foto’s: Westwing

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline