It's Dutch Design Week!!

We kunnen er zomaar een paar maanden naar uitkijken: de Dutch Design Week! Dit negendaagse evenement in Eindhoven – dat elk jaar in oktober plaatsvindt – wordt gezien als het grootste designevenement van Noord-Europa. Je vindt er werken van ruim 2400 ontwerpers en de stad groeit bijna uit zijn voegen met de 250.000 bezoekers. Naast tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen en netwerkbijeenkomsten vinden er nog een hele hoop andere toffe feestjes plaats. De moeite waard om een kijkje te komen nemen, toch?

pietheineekrestaurant

Maar hoe fantastisch dit evenement ook is – een goede voorbereiding is geen overbodige luxe. Want met het enorme aantal design hotspots kan het zomaar gebeuren dat je door de bomen het toffe design niet meer ziet. En dat zou natuurlijk zonde zijn! Gelukkig selecteerde Odette 5 must see’s, die ervoor gaan zorgen dat jij een onvergetelijke Dutch Design Week experience krijgt. Laat je inspireren door de studenten van Food Non Food en realiseer je als je de weg kwijtraakt één ding: London is Calling!

Back to punk!


Hier vind je design en kunst geïnspireerd op de punk periode. Dat belooft een coole expositie te worden!

CoffeeYou


Vergeet niet tijdens de Dutch Design Week om eens stop te maken bij CoffeeYou. Hier vind je 4 Food Non Food studenten van de Design Academy Eindhoven die onze omgang met eten en materialen onder de loop nemen.

Mooi én slim


Niet alleen “smart”, maar ook erg mooi, de collectie van Arnout Visser. Zijn liefde voor glas zorgt voor een bijzondere selectie lichte ontwerpen.

Ontwerpduo


Niet alleen bij Westwing gespot, maar ook vertegenwoordigd bij de Dutch Design Week, Ontwerpduo! Bij de Piet Hein Eek locatie kun je hun nieuwe lijn aanschouwen, genaamd: Novencento.

This is where the magic happens


Hier ga je in gesprek met architecten en makers die de mooiste items voor in je interieur creëren. Een must go dus!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app