10 dingen die wij leerden van Jonathan Adler

Designer Jonathan Adler noemt zijn eigen ontwerpen ‘antidepressivum voor je interieur.’ Hij mixt stijlen op een bijzondere manier en zorgt ervoor dat jouw interieur alles behalve saai is. Wij presenteren je hier de 10 beste stylingtips van Jonathan Adler!

Jonathan Adler 1

Het werk van Jonathan Adler omvat een breed scala aan categorieën – van meubels tot mode. Al meer dan 20 jaar verovert deze iconische ontwerper, pottenbakker én auteur de wereld met zijn gevoel voor optimisme en toewijding aan vakmanschap en luxe. Wij kunnen geen betere leermeester bedenken op het gebied van stijl!

Jonathan Adler 3
  1. Make pots not war
  2. Arrange with attitude
  3. Live, love, decorate
  4. Colors don’t clash!
  5. Dogs are allowed everywhere
  6. Turn kitsch into craft
  7. Believe in luxury
  8. Be bold
  9. Play and experiment
  10. Surround yourself with the things you love

 

Jonathan Adler 4
Jonathan Adler 6

Ga voor knallende kleuren

Deze duizendpoot is één van de bekendste designers in de interieurwereld en dat, terwijl zijn stijl allesbehalve subtiel te noemen is. Rijke kleuren, eclectische patronen en details in glimmende metalen… dat is het recept voor de schitterende en kleurrijke stijl die Jonathan Adler als designer zo populair maakt. Elke kamer is gebaat bij een klassieke basis, gevuld met chique, eclectische accessoires en een vleugje koper. Wat sieraden voor een outfit zijn, zijn kopermetalen voor je interieur. Een van zijn motto’s?

Het leven is te kort om jezelf te omringen in beige kleuren. Ga voor knallende kleuren, je kunt altijd weer terug.

 

Jonathan Adler 2

Balans

Door te zorgen dat je de balans in je interieur bewaakt kun je prima verschillende soorten patronen met elkaar combineren, legt Jonathan Adler uit. Zorg er wel voor dat de kleuren die terugkomen uit dezelfde kleurenfamilie komen.

Jonathan Adler 5

Een laatste tip van Jonathan Adler

Door met statements te werken, krijgt je interieur karakter. Durf en denk niet teveel na! Vul jouw basis look aan met items die jij mooi vindt en er ontstaat vanzelf een bijzonder, persoonlijk plaatje.

Jonathan Adler 22

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline