Kerst in het Hoge Noorden

Kerst in het Hoge Noorden? Voor jou een met sneeuw bedekte droom die nu binnen handbereik is. In deze kersttrend laat Westwing jou zien hoe je jouw huis winterproof & x-mas ready maakt: van kleuren tot wooninspiratie en volop fijne accessoires in de Kerst in het Hoge Noorden sale. Voel je als een ijsprinses in een eigen stijlpaleis met deze trend van Westwing. Get inspired!

Kerstboomproblemen? Verruil in een klein huis de kamerplant voor een kleine boom. Geen fan van de kerstboom? Geen probleem. Voor een kerstgevoel vul je een grote glazen vaas met kale takken. Die kunnen net zo goed versierd worden en verliezen geen naalden.

KONING WINTER

Koning Winter woont in het Hoge Noorden. Met ijs bedekte fjorden, besneeuwde bossen vol naaldbomen en bevroren ijsmeren zijn de inspiratie voor een huis dat de winter niet alleen trotseert, maar zelfs omhelst. Door te kiezen voor basic designs en materialen als warm hout, riet, wol en schapenvacht krijgt jouw interieur een Scandinavische look. Met Kerst vul je jouw winterproof stijl aan met glanzend zilveren schalen vol dennenappels, glinsterende vazen met wintertakken en tientallen kleine kaarsjes.

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline