LEKKER Bikes

Er is geen land waar zoveel wordt gefietst als Nederland! We vervoeren onszelf ermee van A naar B en we raken in paniek als we een lekke band hebben, maar we hangen onze fietsen ook decoratief op aan de muur. We really love our bikes! En van de exemplaren van LEKKER Bikes beginnen onze voetjes al te trappelen van blijdschap. Het design, de kwaliteit… Je leest hier alles over dit fantastische fietsenmerk!

1

LEKKER Bikes heeft Nederlandse roots en combineert een fris, kwalitatief ontwerp met authentiek Nederlands vakmanschap. Het merk is in 2009 ontstaan uit een gebrek aan kwaliteitsfietsen in Australië. De basis van de collectie is een combinatie van Nederlands fietserfgoed en de Australische strandcultuur.

LEKKER Bikes heeft als doel om de unieke Nederlandse fietscultuur wereldwijd te introduceren en iedereen van deze cultuur te laten genieten. Het fietsenmerk is bedacht door de Nederlandse wereldreiziger Meindert Wolfraad. Meindert kwam in 2009 aan in Australië en reed meteen door naar een van de hotspots: Bondi Beach. Australië is een plek waar hij kon surfen, relaxen en waar de mensen heel vriendelijk en vrolijk zijn. Maar hij miste één ding: zijn fiets!

4

Natuurlijk heeft Australië fietsen, maar deze zijn niet te vergelijken met zijn Nederlandse fiets. Meindert wilde een kwalitatieve, retro, klassieke Nederlandse fiets. Een fiets waar je op gezien wil worden en die nooit uit de mode raakt. Na een lange zoektocht, besloot Meindert contact te zoeken met zijn Nederlandse vrienden en kocht via hen een fiets.

Al rijdend op deze Nederlandse fiets kreeg hij veel complimenten. De Australiërs vonden hem zó mooi, dat Meindert er over dacht fietsen te laten overkomen uit Nederland. Maar Meindert wilde meer. Hij wilde Australië een kwalitatief, mooie, stijlvolle, coole fiets brengen. Eentje die rijdt als een droom.

3

Er schoot hem één woord te binnen en dat was: LEKKER! Een wel bekend Nederlands woord dat alles omvat dat Meindert in zijn fiets wilde terugzien. Zijn fietsen moesten LEKKER zijn! Sindsdien brengt LEKKER niet alleen fietsen naar Australië, maar verspreiden ze hun fietsen over de hele wereld. Onder andere België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Engeland, Amerika, Singapore en Nederland genieten nu van de LEKKER fietsen. Meindert opende in 2014 zijn eerste flagschip store in Melbourne en er zullen er snel meer van volgen.

2

De LEKKER collectie bestaat uit moderne klassiekers uitgevoerd in frisse, zomerse kleuren. Kies een exemplaar uit de retro/vintage collectie of ga voor een de lichtgewicht stadsracer genaamd “De Amsterdam”. LEKKER is meer dan een fietsenmerk, het is een manier om te genieten van je stad, je reis en je bestemming! Een fiets die iedereen op zijn wishlist heeft staan!

Tahnee van der Merwe

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline