Van de Heg: Licht als inspiratiebron

Een mini-schemerlichtje die zorgt voor een instant romantische sfeer, een industriële hanglamp met verweerde look die je doet verlangen naar vroegere tijden of juist die Scandi vloerlamp met bijzondere poot die je doet smelten… Lampenfabrikant Van de Heg weet wel hoe ze jou kunnen verleiden en doen dit dan ook al 50 jaar lang met plezier.

01_vandeheg_lampen

Licht als inspiratiebron

Wij vinden het knap; 50 jaar lang inspirerend en vernieuwend blijven! Voor verlichtingsspecialist Van de Heg is het de normaalste zaak van de wereld. Het geheim is: het blijven aanbieden van een uniek en divers aanbod van aansprekende producten in verschillende smaken en prijscategorieën. 

02_vandeheg_lampen

On trend

Thuiskomen in een donker huis vindt natuurlijk niemand leuk, maar licht hoeft al lang niet meer alleen maar functioneel te zijn. En daar is Van de Heg het natuurlijk roerend mee eens. Daarom gaan ze bij dit merk altijd op zoek naar de laatste trends. Zo maken ze superstoere metalen lampen met een industriële look, werken ze met natuurlijke materialen en houden ze van gewaagde designs. Zo blijven ze lekker on trend!

03_vandeheg_lampen

Stylen met licht

Mag jouw lichtplan in 2016 wel eens naar een hoger level getild worden? Dan is Van de Heg ‘your man’! Dit label voorziet jou namelijk graag van draadlampen of industriële vloerlampen die thuishoren in de modern-industriële woonstijl. Juist op zoek naar die hippe natuurlijke look? Van de Heg is ook gek op robuuste lampen met veel hout. En de shiny lamp? Die is uiteraard ook vertegenwoordigd in het assortiment van Van de Heg.

Wietske van Esveld

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline