Classy like Jackie

Een van de meest geruchtmakende families ooit: the Kennedy’s. Naast alle intriges, roddels en achterklap was deze Iers-Amerikaanse familie hét toonbeeld van ongekende macht. Maar ook van klasse en smaak. En niemand minder dan de beroemde Jackie O zorgde ervoor dat het de familie aan vooral de laatste twee kenmerken niet ontbrak. Deze dame – die van 1961 tot aan de dood van John F. Kennedy in 1963 de Amerikaanse first lady was – stond niet alleen bekend om de grote tragedies die zij in haar leven heeft meegemaakt. Deze voormalige first lady was namelijk een échte queen of style!

JackieKennedyWhiteHouseJackie Kennedy in het Witte Huis

Alhoewel Michelle Obama er met haar mantelpakjes ook wel mag wezen, vervoeren de wereldberoemde foto’s van Jackie ons naar een andere tijd: the sweet sixties. En een wereld waarin overweldigende klasse centraal staat, daar willen we ons natuurlijk wel in onderdompelen!

JackieKennedyInterior

Haal nu in jouw interieur de sfeer van het Witte Huis tevoorschijn. Hoe? Door een flinke dosis luxe aan te brengen! Hul je woning in wittinten, gecombineerd met items in pastel. En voor de final touch is een portie glam natuurlijk ook gewenst.

JackieKennedyMasterBedroomWhiteHouse

En omdat we natuurlijk niet met z’n allen in dat ene huis in Washington D.C. kunnen wonen, selecteerde Westwing de mooiste items voor jou, die ervoor zorgen dat jij je straks ook waant in luxe. Versier jouw dressoir met een prachtige print van Jackie, voor de nodige inspiratie tijdens het opmaken. Hang een koperkleurige lamp boven de eettafel, zodat de dinertjes die jij organiseert vanzelf extra stijl krijgen. En als het desert erop zit en de mannen een sigaartje gaan roken in de serre, trek jij je met je vriendinnen terug in de woonkamer. Ga gezellig zitten rondom die luxe salontafel met een overheerlijk likeurtje in je hand. So classy!

JackieKennedyInterior2
Foto’s: Robert Knudsen. White House Photographs. John F. Kennedy Presidential Library and Museum, Boston

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline