Een les in low-budget stylen

beyourownstylist_Homepage_1110x120_2


Je huis mooi maken is natuurlijk geweldig, maar het kost vaak ook wat centen. Toch is er een manier om de styling van je stulpje – qua budget – binnen de perken te houden. Lees onze slimme budgettips en jouw huis zal stralen als nooit te voren!

 

Budgettip#1: organiseer een ruilavond

Dat vintage kastje waar jij inmiddels wel op uitgekeken bent, werkt misschien wel fantastisch in het interieur van je vriendin. En vice versa! Organiseer een gezellige ruilavond met vriendinnetjes, lekkere hapjes, drankjes én interieur items.

01_budget_styling_beyourownstylist

Budgettip #2: likje verf erover

De meest doeltreffende manier om je interieur te restylen is met kleur. Door die witte wand van een donkergroen of kobaltblauwe kleur te voorzien, verandert de complete look van je interieur. Twijfel je of je een nieuwe tafel, een ander nachtkastje of tv-meubel moet aanschaffen, maar heb je er stiekem even niet de financiële middelen voor? Verf ze in een frisse trendkleur en ze zijn weer zo goed als nieuw.

02_budget_styling_beyourownstylist

Budgettip #3: rental service

Niet alleen een flinke sfeermaker, maar vaak ook een grote investering: kunst. Goed nieuws: ook zonder uitpuilende portemonnee kun je jouw interieur omtoveren tot galerie. Namelijk door je kunst te huren, in plaats van te kopen. Online vind je genoeg kunstuitleen-websites waar je prachtige werken kunt vinden.

03_budget_styling_beyourownstylist

Budgettip #4: Power to the pallet

Pallets zijn niet alleen hip, maar ook goed voor je portemonnee. Geef je hal een update door een opbergkast van pallets te maken. Is je boekenkast aan vervanging toe? Ga voor pallets! De mogelijkheden met deze goedkope opbergers zijn enorm!

04_budget_styling_beyourownstylist

Budgettip #5: DIY

Of het nu gaat om de styling van je eettafel of juist om een make-over van je wand: door je te verdiepen in de wondere wereld van DIY kun je jouw interieur een nieuwe, persoonlijke twist geven op goedkope wijze.

05_budget_styling_beyourownstylist

 

 

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline