Meet interieurblogger Sarah van Coco Lapine

Het is de droom van elke blogger: de 50k volgers op Instagram passeren, een eigen productlijn ontwerpen én in het bezit zijn van een eigen webshop met de tofste interieuritems. Sarah van Pethegem deed het. Met haar label en blog Coco Lapine inspireert de Belgische Sarah dagelijks duizenden interieurliefhebbers. Haar grote liefde voor Scandinavisch design, strakke vormen, eenvoud en zwart-wittinten zijn de rode draad in haar werk. Tijd om eens een kijkje te nemen in haar eigen Scandinavische stulpje. Laat je inspireren!

Coco Lapine
Coco Lapine

Mijn stijl is ongetwijfeld beïnvloed door Scandinavisch minimalisme. Maar ik vind het wel belangrijk dat het niet té clean is. Thuis moet je jezelf kunnen zijn, je veilig én op je gemak voelen.

Coco Lapine
Coco Lapine

Omdat het gebruik van alleen maar wit- en zwarttinten soms wat saai kan aanvoelen, maak ik ook veel gebruik van verschillende grijstinten en natuurlijke texturen zoals hout en marmer. Dit geeft de monochrome look een zachte touch. Maar ook planten kunnen heel veel voor de ruimte doen!

Coco Lapine
Coco Lapine

Meer zien van Coco Lapine? Je checkt het hier!

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline