Meet Odette Simons, onze nieuwe Style Director

In oktober 2014 is Odette Simons aan de slag gegaan als Style Director van Westwing. Odette heeft, naast haar nieuwe rol als Style Director van Westwing, haar eigen bedrijf in creative advisory en werkt als stylist voor verschillende magazines en TV-programma’s.

Over Odette

Odette studeerde af in de Communicatie-wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Als marketing manager en Creative Director werkte ze bij een internationaal fotobureau.

Sinds 2003 heeft Odette een bedrijf in art direction, styling en productie voor fotografie, televisie en film. Vanaf oktober 2014 vervult Odette de rol van Style Director bij Westwing in Nederland.

Westwing

In de functie van Style Director houdt Odette zich bezig met de look en feel van Westwing. Odette houdt de trends in de gaten en kijkt hoe die trends vertaald kunnen worden naar het aanbod. Welke merken zijn hot, welke materialen zijn in en wat zijn de must-haves van dit moment? Tevens is Odette verantwoordelijk voor de uitstraling van onze website. Dit platform van merken, collecties, beelden en tekst moet het verhaal van Westwing gaan vertellen.

Odette over Westwing: ‘Ik zie enorm veel overeenkomsten tussen Westwing en mezelf in de passie voor interieur, het creëren van sfeer en het inspireren van mensen. Daarnaast willen we het inrichten van je huis toegankelijk, gemakkelijk en vooral leuk maken!’

PNG - jpeg koffietijd

RTL4 Koffietijd, kersttrends en binnen kijken

Odette kwam voor het eerst in actie onder de titel ‘Style Director bij Westwing’ in het Tv-programma Koffietijd op RTL 4. Tijdens dit programma gaf Odette de kick-off van de Nationale Slaapweek. Odette inspireerde de kijker om de slaapkamer om te toveren tot een prachtige leefruimte. Bekijk hier de slaapkamertips & tricks van Odette.

In de aankomende maanden zal Odette nog veel meer met onze leden gaan delen. Zo zal er een Binnenkijker bij Odette thuis in het Westwing Magazine komen, deelt ze de komende kersttrends met ons én zal ze haar favoriete hotspots van Den Haag laten zien.

favorites wijziging

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline