Menu Design voor alledag

Een betere wereld begint bij Menu Design. Dit Deense merk maakt ons leven van alledag een stuk makkelijker en vooral mooier. Hun filosofie? ‘Make the world better, less complicated, a little bit nicer to wake up to.’ En met dit in hun achterhoofd kiezen zij zorgvuldig wereldwijd de meest getalenteerde designers en lokale ambachtslieden voor het vervaardigen van hoogwaardige, alledaagse huishoudaccessoires met een ‘crisp Scandinavian look’.

17

Menu: Voor alles een oplossing

Menu Design biedt handige oplossingen voor het moderne leven. En zeker in de keuken kunnen we niet meer zonder het innovatieve design van dit Deense label. Van koperkleurige bierschuimers, strak moderne flesopeners en stijlvolle decanteersets tot Scandi bewaardozen en innovatieve serveerplateaus. Met Menu geniet je net iets meer van je dagelijkse kookuurtje. Maar ook in de badkamer, garderobe, slaapkamer en woonkamer laten de handige designproducten van dit Deense merk zich graag zien. Menu veegt het suffe imago van een dertien-in-dozijn prullenbak, pepermolen, theepot, kandelaar, onderzetter en fruitschaal in één keer van de (design)tafel door er met een ander oog naar te kijken. Alles wat ooit gewoon was, maakt Menu bijzonder.

36

Menu: Iconische smaakmakers

Iconisch voor hun collectie zijn de zwart/wit kruidenmolens – te vinden in de Menu sale – die dankzij de ongecompliceerde vormgeving een unieke moderne uitstraling hebben. Deze iconische smaakmakers zijn de collectors items van de toekomst die niet kunnen ontbreken in de keuken van elke liefhebber van design. Menu Design hijst praktische gebruiksvoorwerpen in een modern designjasje waardoor ze niet alleen handig zijn, maar ook mooi om naar te kijken.

26

Menu Design voor in de tuin

Het design van Menu dringt door tot alle hoekjes van ons huis en daarbuiten. Want ook in de tuin kunnen we genieten van de slimme ontwerpen van ’s werelds meest innovatieve label. Om jouw plekje onder de zon gemakkelijk te kunnen verplaatsen, ontwierp Menu een tuintafel die je als een punaise in de aarde steekt. Zo heb je altijd je wijnglas bij de hand terwijl je geniet van de laatste zonnestraaltjes van de dag. De wijnkoeltassen komen goed van pas bij het eerstvolgende tuinfeest. Drie liter wijn wordt stylish koel gehouden in deze kunstlederen designtas mét kraantje zodat gasten zelf hun wijn kunnen tappen. En zodra de schemer valt, verlichten de outdoor-fakkels en windlichten van Menu stijlvol de nacht.

4

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline