Landelijk met een moderne twist

De stijl die jouw huis omtovert tot een warm, gezellig nest? De landelijke huisstijl! Deze look – overgebracht vanuit de Engelse cottages – kenmerkt zich door natuurlijke materialen en basic accessoires. Maar hoe leuk wordt het als je hier een moderne draai aan geeft? Juist. Dan krijg je “het nieuwe landelijk”. Een woonstijl met het beste van twee werelden: een warm, toegankelijk interieur gecombineerd met eigentijdse items. Zo creëer je dit stijltje!

moderncountryupdates

Keep it cool

Om de landelijke stijl van een modern tintje te voorzien, moet je je meubels goed op elkaar afstemmen. Belangrijk: ga voor meubels in strakke vorm en houd het wat kleur betreft neutraal. Wit, grijs of zwart zijn je beste vrienden. Maak je moderne zithoek af met een robuuste, houten kast voor de landelijke touch. Et voilà: modern meets country!

00790114_11006662r

Frisse accenten

Hout, wit, crème en neutrale aardetinten zijn typerend voor de landelijke stijl. Maak dit rustieke geheel extra verfrissend door een verrassende kleur toe te voegen aan je interieur. Onze favoriet: het heldere limegroen. Deze kleur voorziet je interieur van een kwieke look, zonder opdringerig te zijn. Laat de kleur terugkomen in verschillende accessoires zoals kussens of kaarsen.

DE_living4media_11285829_HouseLeisure-not-available-outside-AT-DE-CH-ES-FR-NL-r

Prints en patronen

Met patronen en prints kun je op vakkundige wijze de landelijke stijl mixen met de moderne look. Versier je moderne servies met paardenbloemen in plaats van rozenblaadjes. Hang boven je designbank een landschapsschilderij voor de ultieme mix. Maar ook een antiek, houten kastje of een robuust bijzettafeltje past goed binnen een dergelijke setting.

DE_living4media_11295089_HouseLeisure-notavailable-ouside-At-DeCh-NL-FRES-r

Oppostites attrackt 

Waar de landelijke stijl warm, gezellig en charmant is, kenmerkt de moderne stijl zich door eenvoudige vormen, harde materialen en basic kleuren. Wat gebeurt er als je deze stijlen met elkaar combineert? Je krijgt een modern landhuis, met coole details, wat zorgt voor een verrassend plaatje.

 

 

Fotocredits: living4media/Bieke Claessens (2), living4media/House&Leisure, living4media/Great Stock!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline