Musthaves voor je droomslaapkamer

Waarschuwing! Het zou kunnen zijn dat je aan het eind van dit artikel in slaap gevallen bent. Niet omdat het saai is, maar omdat er slaapverwekkend goede ideeën in staan voor je droomslaapkamer. Ga dus maar alvast liggen, dan nemen wij je mee naar dromenland!

Droomslaapkamer

Vervang dat twijfelachtige twijfelaartje

Het mag duidelijk zijn dat het bed de basis vormt van je droomslaapkamer. Dat antieke twijfelaartje is misschien mooi voor de ruimte maar niet voor je rug. Vervang dus ein-de-lijk dat krakende bed dat jou wekelijks een bezoek aan de fysiotherapeut oplevert en ga voor een comfortabel boxspringbed.

Droomslaapkamer

Style jouw nachtkastje

Het nachtkastje is de nieuwe handtas. Wat heb jij er allemaal in zitten? Notitieboekje? Telefoon? Nachtcrème? Een goed boek? Geen mens kan zonder nachtkastje. En net als een handtas, zegt een nachtkastje alles over wie jij bent. Ga je voor een ladekastje met romantisch randje? Of kies je voor een stoere variant en zet je een omgekeerd fruitkistje in je droomslaapkamer? Be your own stylist en creëer jouw ideale nachtkastje.

 Droomslaapkamer

Wondermiddeltjes

Zoals het een sleeping beauty betaamt, zijn er een aantal verzorgingsproducten die een vaste plek op het nachtkastje moeten hebben. In een droomslaapkamer vinden we in elk geval een fijne nachtcrème, een goede bodylotion en een flesje massage-olie. Maar een zachte handcrème doet ook wonderen voor je nachtrust!

Droomslaapkamer

Maak je bed op!

Wie ’s avonds zijn bed induikt, verwacht een zachte landing. Een paar fijne (sier)kussens is dus een must. Maar wanneer je door de kussens je bed niet meer ziet, gaat er iets niet goed. Daarom een paar stylingtips voor je bed in je droomslaapkamer:

-Oversized is übercool; leg een veel-te-groot dekbed over je bed, drapeer daar een veel-te-groot plaid nonchalant overheen en leg aan het hoofdeinde een paar kussens kriskras door elkaar.

-Hotelstrak; geen plooitje mag er meer te vinden zijn. Ga desnoods nog even met het strijkijzer eroverheen om zelfs de kleinste kreukel glad te strijken. Aan het hoofdeinde: twee volumineuze hoofdkussens met daarvoor een klein rijtje strakgestreken sierkussens.

-Net-uit-bed; voor grote gezinnen met weinig tijd. Leg stapels plaids en kussens door elkaar op je familysize boxspringbed en raak het bed niet meer aan nadat je ’s ochtends uit bed bent gestapt. Die rommelige net-uit-bed-look is namelijk hartstikke hip!

Droomslaapkamer

Een droom van een kast

De droom van elke vrouw en dus een musthave voor jouw droomslaapkamer: een inloopkast. Zo één waar je in kunt verdwalen en die tot de nok toe gevuld is met jouw fashionware. Dus claim die corner en maak jouw droomslaapkamer compleet met een royale inloopkast.

 

Ben je er nog? Hallo? Toch in slaap gevallen? Wake up, nu wordt het tijd om die slaapkamermusthaves te shoppen. No worries, je kunt gewoon blijven liggen, je vindt ze namelijk in de sales die vandaag starten.

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline