Nico Tijsen - Creative Director Rivièra Maison

Nico Tijsen, creatief directeur van het succesvolle Rivièra Maison, weet wat hij met een interieur aan moet. Geïnspireerd op modetrends creëert hij een look die de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt. Leer ook te stylen als een pro met de tips & tricks van deze master in style!

unnamed-2-681x1024

Een inspirerende woonbeleving

Rivièra Maison kennen we natuurlijk allemaal van hun gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en linnen. Deze rustige basis kun je aanvullen met exotische items. En juist dát zorgt ervoor dat ieder huis, voorzien van genoeg items van Rivièra Maison, die relaxte sfeer uitstraalt waar Westwing zo blij van wordt. Persoonlijkheid aanbrengen in een interieur is volgens Nico essentieel. “Ik ben continu bezig met hoe mensen leven en vertaal dat vervolgens door naar interieur.”

72

Nico tells…

Het geheim van Rivièra Maison? Iedereen kan er slagen! Of je nu op zoek bent naar praktische meubels voor een studentenkamer of een complete stijlvolle inrichting voor je huis. Rivièra Maison is van alle markten thuis.

Een modieus interieur

Nico laat zich maar wat graag inspireren door de trends die je op de catwalk voorbij ziet komen. “Mode is mijn inspiratiebron. Ik ben altijd op zoek naar manieren om modetrends te vertalen naar een modieus interieur.” Dit doet hij met een collectie die wel acht keer per jaar wisselt.

33

Nico knows…

Natuurlijk hebben we ook wat stijlgeheimen weten te ontfutselen van Nico. Want welke grote trends staan ons op te wachten? Volgens Nico staat casual living centraal de komende tijd. Denk aan grote kussens, in veel verschillende kleuren op de bank. Items uit de aqua-collectie en de zomercollectie van Rivièra Maison gaan als warme broodjes over de toonbank. En dat is niet zo gek, als je kijkt naar de frisse, zomerse kleuren die deze collecties typeert!

43

Go green!

Wat ooit begon als een bloemenwinkel, is inmiddels uitgegroeid tot een woningmerk met een mondiale flair. Maar de liefde voor groen en bloemen is gebleven: ieder huis kan volgens Nico wel een flinke dosis groen gebruiken. “Groen doet het huis leven, planten creëren een home” Zelf houdt Nico het meest van grote, exotische planten.

53

Westwing loves Rivièra Maison?

Zeker! En andersom anders ook. Nico ziet een heel duidelijk match. “We hebben allebei de taak om mensen te stimuleren aan de slag te gaan met hun huis. Het bieden van inspiratie om dat te bereiken is ons hoogste doel.”

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline