Interieur inspiratie: Night In

Bij een heerlijk rustig avondje op de bank, met wat kaarsjes aan, denken wij aan een interieur in wel 50 tinten grijs! We bedoelen natuurlijk niet dat je je kelder moet herinrichten, maar wel dat je op deze manier een romantische sfeer creëert voor een ontspannen night in. Omdat grijs een neutrale kleur is, zorgt het voor een flinke dosis rust en kun je er ook nog eens mee op los combineren met bijna alle kleuren! Kan je interieur wel een extra portie romantiek gebruiken? Combineer dan grijs met wit en zilver. Omdat deze kleuren zacht en klassiek zijn, heb je binnen no-time een romantische sfeer.

interieur inspiratie
Heb jij een tafel, bank of kast van blank hout? Zet jouw favoriete grijze meubelstuk ernaast! Grijs combineert namelijk fantastisch met blank hout.
donker interieur
Grote details in een donkergrijze kleur blijven subtiel. Hoe? Doordat ze niet teveel opvallen.

Woonkamer klaar? Stop vooral niet met je grijze missie! Want het echte werk moet nog beginnen in de slaapkamer! Grijs past namelijk ook goed bij deze ruimte. De kleur werkt fris in combinatie met wit beddengoed. Dit geeft je kamer een relaxte sfeer en je lief wordt ook nog eens blij van deze keus! Want grijs zorgt niet alleen voor een romantische sfeer, maar is ook nog eens heel stoer. Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om je huis onder te dompelen in deze prachtige kleur? Schilder dan ook je muren grijs of een vlak in je woonkamer en hang je collectie foto’s en kaarten ertegen aan. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij verlangen zeker naar een huis in 50 tinten grijs!

3.
Een huis met zoveel verschillende tinten grijs. Als dat geen gezellige avond wordt, weten wij het ook niet meer…

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline