Eigenzinnige sieraden van Nymphenburg

Nymphenburg maakt sinds 1747 objecten van porselein. Dit Duitse atelier, dat in dienst stond van de Beierse kroon, staat voor vakmanschap en werkt nog steeds met technieken die van generatie op generatie worden overgedragen en gecultiveerd. Volgens Nymphenburg is dit de manier waarop de fijnheid, subtiliteit en de andere briljante eigenschappen van porselein het beste naar boven komen. Dankzij deze filosofie is het porselein van Nymphenburg wereldberoemd! De Treasures collectie die nu bij Westwing verkrijgbaar is bestaat uit eigenzinnige sieraden met een gedurfd design.

Nymphenburg-1
De hangers uit de Treasures collectie zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt van het fijnste porselein en edelmetaal

Patrik Muff x Nymphenburg

De Treasures collectie werd gemaakt in samenwerking met Patrik Muff, een kunstenaar uit München. Hij vertaalde de oerkracht van mystieke symbolen in hedendaagse amuletten van fijn, handgemaakt Nymphenburgs porselein. De enfant terrible van de Duitse kunstscene houdt ervan om te provoceren met onconventionele motieven. De collectie, die het resultaat is van de samenwerking, combineert klassiek vakmanschap met street culture, en het is een winning combination!

Nymphenburg-2
De eigenzinnige sieraden van de Patrik Muff x Nymphenburg zorgen ervoor dat jij de komende feestdagen straalt, maar de hangers zijn ook een luxe cadeau voor een geliefde

De luxe, cutting edge sieraden van porselein, zilver, goud en edelstenen zijn nu verkrijgbaar bij Westwing: shop jouw favoriet snel.

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline