Odette's Favorites

odetteFAV01_FINAL
Get the look en neem snel een kijkje in alle sales die nu online staan bij Westwing!

Style Director Odette selecteert speciaal voor jou haar favorieten! Combineer ze met elkaar, of met je eigen inboedel en merk het verschil meteen.

Krukje

Klein krukje, groot gemak. Super handig als extra zitplek, maar ook leuk met een stapel tijdschriften naast de bank. Shop het krukje hier!

Kleed

Niet alleen voor chique dametjes. Dit kleed staat mooi op elke vloer. Shop het kleed hier!

Ladenkastje

Post & zo. Dit kastje vol handige lades doet me denken aan een postkast van vroeger, maar dan in een nieuw jasje! Shop het kastje hier!

Plaid

Niet storen s.v.p. Heerlijk wegdromen met je favoriete boek terwijl deze plaid je voeten warm houdt. Shop dit mooie plaid hier!

De blauwe hanglamp

Old school wordt new school. Tijdloos design in dé kleur van nu. Weg met die saaie plafondlamp in de hal! Shop de lamp hier!

 De koperen hanglamp

Lamp waar is je kap? Een paar jaar geleden was dit een no- go, nu is een lamp zonder kap helemaal hot. Staat leuk boven de eettafel, maar doet ook goed dienst als leeslamp naast je bank. Shop de hanglamp hier!

Kussen

Vierkant de beste! In de feestmaand past dit kussen perfect bij alles wat glimt en glanst, maar zal ook daarna een pronkstuk op je bank zijn. Shop het kussen hier!

 

 

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline