Odette’s party lounge

Vergeet die suffe kringverjaardagen, jouw volgende feestje wordt er een om nooit te vergeten! Met deze stylingtips van Creative Director Odette, tover jij jouw woonkamer in een handomdraai om in een ware party lounge.

 Met een paar slingers ophangen, red je het echt niet meer tegenwoordig. Wie zijn woonkamer een feestelijke look wilt geven, moet deze tot in detail doorvoeren. Het geheim van een memorabel verjaardagsfeest is namelijk de styling van je interieur.

Dress your table

Trek het mooiste servies uit de kast en kleed hiermee de familietafel feestelijk aan. Odette koos in haar party lounge voor Art Deco servies en zette daar wijnglazen bij met een goudkleurige onderkant. Een feestje op zich! Door een ballon aan elk wijnglas te knopen, geef je de tafel een extra feestelijke aanblik. En als je dan toch ballonnen aan het opblazen bent … Maak trosjes ballonnen (met helium) en bind deze her en der vast in je woonkamer. Dat is beter dan ze kriskras door elkaar te hangen.

party

Wrap je wand

Nog een tip van Odette: vergeet je wanden niet! Want witte, saaie muren op een feestje; dat kan natuurlijk niet. Kies voor vrolijke wanddecoratie zoals de Ixxi in Odette’s party lounge. Deze is makkelijk op te hangen en bedekt een groot deel van je wand.

Dansvloer

Naarmate de avond vordert, komt er een moment dat de voetjes van de vloer gaan. En dan kan je vloer wel een zacht onderlaagje gebruiken. Odette koos in haar party lounge voor een zacht berberkleed. Wij zijn fan! Ben je bang dat de confetti en glitters er niet meer uitgaan? Lees hier hoe je glitters uit je vloerkleed krijgt!

Hapjes & drankjes

Terug van weggeweest en een musthave voor je verjaardagsfeest: de grote salontafel. Hier kun je alle hapjes én cadeaus op kwijt. Odette koos voor haar party lounge voor een rond exemplaar met een zwart, glazen tafelblad. Een hapje zonder een drankje kan natuurlijk niet en daarom is ook de barcart een graag geziene gast op elk feestje. De goudkleurige barcart in Odette’s party lounge is het stralende middelpunt van de ruimte waarop je alle ingrediënten kwijt kunt voor jouw favoriete cocktail.

party

Pink Mimosa

Over favoriete cocktails gesproken. Odette haar favourite is de Pink Mimosa. Wil je weten hoe je die maakt? Het is heel easy!

Ingrediënten:

-Een mooi cocktailglas of champagneflûte
-Grapefruitsap
-Champagne of andere (roze) bubbelwijn
-Schijfje sinaasappel
-Framboosje
-Evt. grenadine

Bereiding:

Doe ¾ gekoelde Champagne (of andere bubbelwijn) en ¼ grapefruitsap in het glas. Voeg er eventueel een klein scheutje grenadine aan toe. Garneer het glas met een schijfje sinaasappel en een framboosje.

 

 

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline