Odette's Wild Romance

Bij Westwing kunnen we bijna niet wachten totdat het kerst is! Dit jaar staat kerst bij Westwing in het teken van ‘thuisblijven.’ Het is namelijk dé kersttrend om dit feestelijke moment te vieren vanuit je eigen huis. Niet gek, want op deze manier heb je de complete styling van je huis helemaal zelf in de hand! En de voorbereidingen voor deze feestelijke periode zijn bij ons natuurlijk al in volle gang. Vandaag introduceren we het zesde en laatste thema: Wild Romance.

De afgelopen weken zagen we al vijf inspirerende kerstthema’s voorbijkomen: ‘Sparkle Parade’, ‘Christmas Getaway’, ‘L.O.L. with Santa’, ‘De krachtige kerst’ en ‘Kerst in Kopenhagen‘. Ons laatste thema is ook weer helemaal anders. Dit keer geen kersttafel maar juist een goed idee voor die momenten tussen de kerstbrunch en het diner. Plus leuke decoratie-ideeën met een roze twist. Laat je inspireren door ‘Wild Romance!’

Powerprint

Dit kerstthema is een beetje girly, maar door roze te combineren met bijvoorbeeld een panterprintje krijgt je kersthuis een wild en stoer accent. Kerst mag ook best een knipoog hebben, vind je niet? Gebruik wit, goud, pastel en roze als basistinten voor deze kerstsfeer. Denk aan goud en roze lint, een tafelkleed met panterprint, een mooi theeservies, fluffy vachtjes, cotton lights in pasteltinten en deco in wit met glam accenten.

04_wildromance-westwing_kerst

Je kerstboom krijgt een lintje

Wild Romance kun je natuurlijk op verschillende plekken in je interieur doorvoeren. Het start met de kerstboom, het stralende middelpunt van de feestdagen, die je versiert met gouden decoraties en lampjes. Hierdoor creëer je een gezellige warme sfeer. Stap 2: lint, lint en nog meer lint. Kies je favoriete roze kleur – tip dusty pink is dé kleur van het moment – om de echte Wild Romance feel aan je boom te geven. Een opengewerkt lint maakt het geheel wat stoerder.

02_wildromance-westwing_kerst

Roze hoekjes

Van je vensterbank tot je eettafel: elk hoekje in huis mag én kan schitteren tijdens de kerstdagen. Zet niet alleen kaarsjes neer, maar hang ook wat cotton lights in zachte kleuren op. Deze lichtjes van katoen zijn multi-inzetbaar, want je kunt ze op je eettafel draperen, rondom je trapbalustrade wikkelen of bovenop de keukenkastjes leggen. Ook leuk: doe de cotton lights in een grote transparante vaas en zet ze als decoratie op je eettafel. Aan je boom voeg je nog wat Wild Romance toe door de cadeautjes in verschillende kleuren roze in te pakken.

 03_wildromance-westwing_kerst

Een theekransje à la Marie-Antoinette

Dit is dé tijd van het jaar om al je mooiste servies uit de kast te trekken. Ook tussen de kerstbrunch en het diner zit je natuurlijk niet stil. Tijd voor thee! Dit presenteer je uiteraard in stijl (wederom een voordeel van de thuisblijfkerst). Hoe? Neem Marie-Antoinette als inspiratiebron die prinsesheerlijk van haar kopje thee geniet en gebruik heel veel roze, goud en wit. Koekjes en chocola erbij, en voila.. klaar om te relaxen. Gebruik doosjes met hoogteverschillen om je theesetting op een speelse manier te presenteren.

Welcome Wild Romance!

Mayra De Wilde

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline