Ontdek de wanderlust-stijl - Het avontuur begint thuis

Wanderlust is de lust om nieuwe plekken te ontdekken. Natuurlijk kan je daarvoor naar de andere kant van de wereld reizen, maar ook thuis valt er nog zoveel meer te ontdekken! Je eigen gewoontes en tradities, vermengd met alle ervaringen die je op je reizen hebt opgedaan en de souvenirs die je hebt meegebracht, maken van jouw huis een ultieme wanderspot.

Ben jij nieuwsgierig, reislustig en altijd op zoek naar nieuwe avonturen? Dan is de wanderlust-stijl iets voor jou! Want hoe groot jouw wanderlust ook is, je huis blijft je thuis. Combineer het beste van twee werelden door je interieur een afspiegeling te laten zijn van je reizen, de culturen die je hebt ontdekt en de plekken die nog op je wishlist staan. Jouw wanderlust-wereld creëer je met de volgende elementen.

wanderlust_beeld1

Wanderloft

Een industrieel interieur heeft een open-minded karakter en is daardoor een mooie basis voor de wanderlust-stijl. Kleurrijke kunstwerken, traditionele patronen en vintage meubels – al dan niet meegebracht tijdens je reizen – kunnen allemaal een plekje krijgt in jouw wanderloft.

wanderlust_beeld2

Groene oase

Van de jungles van Borneo tot de botanische binnentuin van jouw huis. De botanische interieurtrend past helemaal bij de wanderlust-stijl en zorgt ervoor dat jij de deur niet uit hoeft om de vrijheid van de natuur te kunnen ervaren. Met een jungle aan groene planten, zoals varens en cactussen, maak jij van je serre een oase van rust waarin je – net als tijdens je reizen – kunt ontsnappen aan de dagelijkse rush.

wanderlust_beeld3

Wereldse wijsheden

‘Hoe ouder, hoe wijzer’, wordt er gezegd. Dat geldt ook voor jouw wanderlust-interieur. Een huis gevuld met eeuwenoude vondsten, one-of-a-kind vintage meubels en traditionele kunstwerken. Zo’n huis zit vol verhalen die voor eeuwig bewaard blijven en doorverteld kunnen worden. Verzamel dus al je souvenirs en meegebrachte vondsten en geef ze een podium op een robuuste, industriële kast of in een vintage vitrine.

wanderlust_beeld4

De reislustige thuisblijver

De vakantieperiode is voorbij, de tassen zijn uitgepakt en de foto’s ingeplakt. Herbeleef je reizen en ontdek nu alvast de plekken die op je wishlist staan door je van je huis een wanderlust-wereld te maken. Vul je interieur met wereldse vondsten, vintage meubels, kleurrijke kunstwerken en exotische planten. Ga op avontuur zonder het ultieme thuisgevoel – dat je nergens anders ter wereld zult vinden – te moeten missen.

 

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline