From Paris with Love

De stad van de liefde, de Eifeltoren, la mode et haute cuisine! Parijs, we zijn er maar al te graag! Liefde zit voor ons natuurlijk in interieur en speciaal voor jou hebben we vanuit Parijs twee grote namen voor in jouw huis: Ladurée Beauté en Christian Lacroix.

Ladurée x Westwing

Het Franse patisseriehuis Ladurée staat sinds 1862 bekend om haar sublieme ‘macarons’. Elke dag gaan er wel 15.000 stuks over de toonbank. Een bezoekje aan de winkel in romantisch Parijs aan de Champs-Élysées is een waar feestje: de extravagante decoratie in combinatie met de geur van suikergoed zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Om dit gevoel tijdens de koude winterdagen ook thuis te creëren verkoopt Westwing in samenwerking met Ladurée Beauté drie geurkaarsen met ieder een uniek ontworpen verpakking. Zo geef je jezelf of een ander een little touch of Paris in huis.

 

Deze romantische geurkaars in Westwing groen doet jou elke dag denken aan Parijs

Als je jezelf dan hebt verblijd met de nodige zoetigheden, kun je het beste in flinke pas naar de volgende place to be: De boutique van Christian Lacroix aan de Place Saint Sulpice.

Christian Lacroix

Dit modehuis is bekend van de theatrale, grafische en kleurrijke ontwerpen.  In tegenstelling tot pastel heaven Ladurée, is deze conceptstore een colorclash van primaire kleuren ondersteund met goud en zwart.  Je stapt binnen in het universum van Christian Lacroix:  een walhalla van luxe prints met rijke stoffen en vlinders. Vlinders zijn het icoon van dit modemerk en natuurlijk ook van ons. De echte fans weten dat we wekelijks ergens een vlinder hebben op Westwing.

LacroixmagazineShop handtassen, horloges, sieraden & meer van Christian Lacroix: nu in de sale!

Nu gaan we als de gesmeerde bliksem met de TGV terug naar Amsterdam. Eigenlijk was het natuurlijk weer veel te kort: Paris, we love you! Geen tijd voor Parijs? No worries! Jij kunt nu deze Parijse pareltjes gewoon shoppen vanaf je eigen Hollandse bank met een kop thee en stroopwafel.

Shop nu de speciale Westwing x Ladurée Beauté geurkaarsen en de exclusieve creaties van Christian Lacroix!

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline