Perfect Dreams

In 2009 is interieurexpert Kelly Hoppen door de Britse koningin geridderd. Nu presenteert zij ons haar perfect gestylede slaapkamer en onthult haar interieur-trucs!

Klik op de bolletjes in de foto voor meer informatie.

Chique


en simpelweg gezellig: een bed met een hoog hoofdeinde gemaakt van suede. In de kleur taupe zorgt dit voor een prettige rust.

Opslag


Op en in het nachtkastje heb je ruimte voor boeken, glazen en meer. De rozen verspreiden een heerlijke geur. Tip van de expert: ook kisten, of zelfs weggegooide koffers zijn ideaal voor opslag.

Luxe


“Gun jezelf het beste bed dat je je kunt veroorloven,” aldus Kelly Hoppen. De kussens in verschillende stoffen en de zijden sprei versieren het bed.

Star Factor


Een tafellampje is niet altijd nodig: deze betoverende kristallen kroonluchter zorgt voor contrast met de rauwe muur. Belangrijk: een dimmer om de helderheid van de lamp aan te passen aan verschillende stemmingen.

Licht licht


Door de fijne textuur van deze lange gordijnen van voile valt er zacht daglicht in de kamer. Decoratief element: glazen kralen worden gebruikt als uiteinde van de gordijnstangen.

Luxe voor je voeten


Donker gelakte vloerdelen combineren mooi met een tapijt. Slim: voor het afwerken van het tapijt werd hetzelfde leer gebruikt als voor het hoofdeinde van het bed.

Heb jij stylingstips of leuke ideeën hierover? Deel ze met ons op Pinterest met @westwingnl in je comment.

Tobias Seitz

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline