Big brand: Present Time

Zo zoet. Zo eenvoudig. Zo eigentijds en vooral ontzettend uniek. Niet blij worden van het merk Present Time dat kan bijna niet! Het merk staat bekend om het gebruik van licht hout, gecombineerd met zoete pastelkleurtjes en is meester in het gebruik van eenvoudige vormen en rechte lijnen met een vleugje retro. En ja álles van dit merk is echt zo mooi als het klinkt. Niet voor niets is dit merk een hit in (nu al) 80 landen wereldwijd.

01_present_time
02_present_time

Er was eens …

Present Time werd opgericht in de jaren tachtig met een klein bedrijfje, genaamd Kaleidoscoop, dat cadeaus en souvenirs produceerde. Al snel werd Kaleidoscoop zo populair dat ze besloten te fuseren met een ander succesvol merk: Clockwork. Vanuit die samenwerking werd een nieuw merk geboren: Present Time. Dit was het begin van een succesvol merk.

03_present_time

En toen?

Tegenwoordig is het bedrijf één van de bekendste Nederlandse labels in interieurland. Het bedrijft verkoopt merken als Silly, Karlsson, J.I.P, Leitmotiv en pt,. Al deze merken hebben een gemeen goed: stijlvol design, originele kleuren en bruikbare prpducten. De producten zijn verre van doorsnee, maken je instant vrolijk en geven jouw interieur een persoonlijke touch.

04_present_time

Present Time: On the move

Ze zitten niet stil hoor de mensen van Present Time. En dat is misschien ook wel hun geheime wapen. Dit bedrijf blijft namelijk innoveren. Toch blijven ze ook dicht bij zichzelf door altijd een herkenbare accenten te behouden. Ze reizen stad en land af op zoek naar inspiratie, jonge designtalenten en nieuwe frisse ideeën. De laatste trends, daar zitten ze bovenop.

05_present_time

Van alle markten thuis

Op interieurgebied is dit label tegenwoordig van –bijna!- alle markten thuis. Waar ze ooit alleen gespecialiseerd waren in souvenirs, reikt hun collectie nu vele malen verder. Van woonaccessoires, woondecoratie, designmeubelen en stoffen tot keukengerei en verlichting. En wat vinden wij dat prettig!

06_present_time

Funky & vriendelijk

Wij zijn echt helemaal verknocht aan dit fijne merk. De items zijn namelijk door hun speelse kleurtjes, gewaagde ontwerpen en spannende printjes echte hebbedingen. Het zijn van die interieuritems die jouw vriendinnen en de buurvrouw van je kopiëren omdat ook zij meteen verkocht zijn. En dat begrijpen wij dan stiekem weer wel!

07_present_time

Foto’s: Present Time

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline