Print it!

Vind jij de decembermaand ook zo gezellig? En is jouw huis ook gevuld met sfeervolle kaarsjes en een glinsterende kerstboom mét prachtig ingepakte cadeautjes eronder? Hoe fijn deze tijd van het jaar ook is, het kan best een aanslag op je portemonnee zijn… Gelukkig denkt Westwing met je mee! Met deze printables creëer je een mooie, persoonlijke kersttafel in een handomdraai!

De betere bestekzak

Als style talent weet je dat elke kersttafel staat of valt met de details die je gebruikt. Wat dacht je van een gouden bestekzak voor je goudkleurige bestek? Match made in heaven!

>> download hier de stijlvolle bestekzak <<

52

Voor de tafelschikking

Soms moet de boel een beetje worden geregisseerd voor dat perfecte kerstdiner. Geef oma een plekje tussen haar kleinkinderen. En zorg dat je allemaal een beetje verspreid zit, zodat iedereen van de “koude kant” zich ook op zijn gemak voelt. Hoe je dit allemaal vlekkeloos organiseert? Met naamkaartjes! Hieronder vind je prachtige printables, die je zelf kunt personaliseren. Ideaal!

>> download hier je eigen naamkaartjes <<

heletafel

Wat eten we vandaag?

Ga je er een culinair feest van maken, deze kerst? Wel leuk om je tafelgasten te laten weten wat er allemaal voor lekkers op het menu staat! Met deze prachtige printable heb je binnen no time voor iedereen een menukaart geprint!

>> download hier je eigen menukaarten <<

110

Met deze printables spaar je jezelf niet alleen geld uit tijdens kerst – ze geven je kersttafel ook nog eens een super gezellige look. Have a merry Christmas!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline