Rebelwalls behang is hot

2Moods-picture-57-e1417520774679
Perfect voor jouw bedroom: behang dat rust uitstraalt

Voel jij je rebels? Met het Zweedse merk Rebelwalls zorg je in jouw huis voor extra karakter. Hun behang wordt in-house ontworpen door designers met een passie voor patronen. Dat dit label Scandinavisch is merk je meteen. Bossen vol bomen, bloemenranken en planten die bewegen in de wind: de liefde voor de Zweedse natuur is overduidelijk aanwezig. Geef jouw huis een mini make-over met dit unieke behang, dat nu bij Westwing verkrijgbaar is.

2Moods-picture-40-e1417520814160
Geef jouw werkplek een update met cool behang

Een slaapkamer moet rust en kalmte uitstralen, maar een door deze belangrijke ruimte in huis af en toe een update te geven slaap jij extra lekker. Dit bloemrijke alfabet doet het goed boven jouw kaptafel of kleine bureau, zonder té aanwezig te zijn. Gek op grafisch? Kies dan voor behang in zwart met wit.

2Moods-picture-56-e1417520832448
Welcome to the woods: ga voor natuurlijk met dit grafische berkenbos

Haal de natuur in huis met fotoprint behang. Dankzij een paar rollen van dit behang wordt jouw woonkamer getransformeerd tot een berkenbos. Dankzij de rustige tinten is de muur niet te overheersend in de ruimte. Better safe than sorry? Kies dan voor behang in dezelfde kleurenfamilie als de rest van de inboedel. Zo voorkom je een te druk kleurenpalet in één ruimte van het huis.

2Moods-picture-48-e1417520862665
Invloeden uit Japan! Dit behang doet denken aan pentekeningen uit de 17de eeuw
2Moods-picture-60-e1417520882148

Niet alleen natuurlijke patronen doen het goed op de muur, ook met abstracte prints maak jij jouw huis hipper dan hip. Dankzij de understated kleuren en de unieke vlakverdeling is dit een behang dat elke muur een frisse make-over geeft. Ben jij nog op zoek naar een kleuraccent voor in de keuken? Met behang maak je een statement!

A splash of color! Perfect voor een keuken die wel een vernieuwend element kan gebruiken

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline