Ontmoet het stylingtalent achter Riverdale

Westwing sprak met Sam Hansen – het creatieve brein achter Riverdale. Ze legde uit wat dit merk zo bijzonder maakt, waarom het zo’n fantastisch label is om voor te werken en binnen welke interieurstijl de items van Riverdale passen. En als kers op de taart voorzag Sam ons van wat stylingtips, zodat dat interieur van jou straks ook perfect uit de verf komt!

Riverdale_magazine-artikel-1

Wat maakt Riverdale zo bijzonder?

“Per jaar produceren we – naast onze bijzondere Kerst collectie – wel 600 producten. Met al deze stijlvolle kussens, plaids, fotolijstjes en andere musthaves willen we bereiken dat iedere klant van ons zijn of haar interieur in een handomdraai kan veranderen. We zijn geen trendsetters, maar zitten er wel bovenop. De stoere collectie die je nu bij ons shopt is daar het bewijs van.”


Riverdale_magazine-artikel-3

Binnen welke interieurstijl passen de producten van Riverdale?

“Ons merk bestaat uit verschillende facetten. We hebben veel bijzondere objecten en grote, zilveren windlichten die perfect in een klassiek interieur passen. Daarnaast hebben we ook een scala aan moderne, strakke accessoires die weer beter passen bij de Scandinavische interieurstijl.”

unnamed

 

Wat maakt het zo leuk om bij Riverdale te werken?

“Niet alleen het merk past perfect bij mij, maar ook mijn functie. Deze is ontzettend divers. Deze week reis ik bijvoorbeeld af naar India om inkopen te doen, volgende week ben ik om dezelfde reden in China. Daarnaast doe ik alle fotografie, richt ik onze beursstands in, bedenk ik de teksten voor in onze brochures, ga ik naar trendlezingen en bedenk ik hoe de volgende collecties eruit moeten komen te zien wat kleur en naam betreft. Ik ben hartstikke blij dat ik zoveel kansen krijg bij Riverdale. Alles is mogelijk en met nieuwe ideeën wordt altijd iets gedaan.”

aanhetwerk

 

Hoe onderscheid Riverdale zich ten opzichte van andere interieurmerken?

“We zitten altijd op de trends, maar bewaken ons DNA ten alle tijden. Dit betekent dat je – in welke lijn dan ook – wit, zwart en naturel hout terug ziet komen. Naast deze terugkomende elementen zie je iedere lijn weer genoeg producten die bewijzen dat we een dynamisch merk zijn. Niet voor niks is ons motto: fashionable living.”

Riverdale_magazine-artikel-4

 

Heb je nog een paar stylingtips voor ons in petto?

1. “Ondanks dat ik bij Riverdale werk heb ik zeker niet alles van dit merk in huis. Ik vind juist dat je je interieur een eigen karakter moet geven door met verschillende stijlen te mixen. Zelf houd ik van oude elementen. Een camera of typemachine komt er bij mij bijvoorbeeld zeker in.

2. “Ik ben gek op boeken! Ik vind dan ook dat deze echt thuishoren in ieder interieur. Maak een mooi stapeltje in de kleuren van het seizoen en je interieur is weer een eyecatcher rijker.”

3. “Zorg dat je genoeg kaarsen verzameld! Op deze manier creëer je in een handomdraai een super gezellige sfeer.”

 

Kun je niet wachten om te checken welke bijzondere items van Riverdale je bij ons kunt shoppen? Je vindt de selectie hier!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline