The Royal Christmas Party

magazinetrendlonden

Altijd al gedroomd van een kerst met jouw favoriete Britse Royals? Westwing maakt een feestje met de Britse koningin, Kate & William, hun zoon George en oom Harry mogelijk! Hoe? Met deze uitnodiging, de accessoires in de The Royal Christmas Party sale én een heleboel fantasie…

magazinetrendlonden2

De kerstkoningin

De klassieke Britse kerstdecoraties doen ons elk jaar weer watertanden, en als je met kerst niet over the top kan gaan wanneer dan wel? Doe als de Britse Royals en versier jouw huis met rood en groen met ruitjes, hobbelpaarden, beertjes, mollige kerstmannetjes en andere kitscherige kerstklassiekers: de perfecte accessoires voor een kerstfeest met een knipoog!

Hang jouw kerstboom vol -en dan bedoelen we ook echt he-le-maal vol- met rode ballen en figuurtjes en geef elke kamer een Christmas touch met hulst takken. Kies daarna voor stoer en combineer een zwarte ladekast met een gotische look met kussens met een tartan ruit, zo ontstaat er een punk effect dat niet alleen hot is in de mode (denk: Vivienne Westwood). Deze kerst ben jij niet alleen on trend, maar heb je bovendien kans dat je wordt uitgeroepen tot kerstkoningin. Dat portret boven de haard? Next year, it’s you!

 

magazinetrendlonden3 (1)

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline