Salon Residence

In september is het zover! Dan organiseert woonmagazine Residence het creatieve boutique evenement Salon Residence in het Singer Museum in Laren. Hier tovert Residence samen met de twintig beste interieurontwerpers van Nederlanse en Vlaamse bodem het museum om tot een waar droomhuis. Miluska van ’t Lam – hoofdredacteur van Residence – vertelt over het inspirerende evenement waar jij, als Westwing member, met een exclusieve korting naartoe kunt gaan!

Thijs-Murre_miluska

 

Four days of fun

Dit bijzondere evenement vindt plaats van 10 tot en met 13 september in het Singer Museum in Laren. “Vier dagen lang staat deze plek in het teken van interieur, design, kunst, reizen en wonen. Je beleeft Residence in 3D, inclusief inspirerende binnenkijkers, bijzondere verhalen, boeiende ontmoetingen en masterclasses. Tussen de museummuren ontwerpen de allerbeste interieurontwerpers van Nederland en België samen een huis. Terwijl je door dit huis wandelt, maak je kennis met de crème de la crème van de Nederlandse en Vlaamse ontwerpers. Van Jan & Monique de Bouvrie en studio Piet Boon tot aan nieuw talent als Framework Studio.”

basjonker_frameworkstudio

What to expect? 

“Zodra je het Singer Museum binnenstapt, kom je terecht in een betoverende wereld, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Het museum is omgetoverd tot Residence droomhuis. De interieurontwerpers – zorgvuldig geselecteerd – hebben elk een eigen kamer ingericht, van bibliotheek tot zitkamer. De ideale plek om inspiratie op te doen voor thuis. Je komt in aanraking met de signatuur van al deze mensen en leert de personen achter de interieurs kennen. Ik beloof je: hun energie en smaak werkt aanstekelijk! Tijdens Salon Residence krijg je de kans door hun interieurs te wandelen en zelf te ervaren wat zij voor jouw interieur kunnen betekenen.”

unnamed-2

What’s so special?

“Er zijn veel goede beurzen in de wereld, maar wij vinden de tijd nu rijp voor een nieuw type evenement. Een kleinschalig evenement waar originaliteit, kwaliteit en verhalen vertellen de rode draad vormen. We willen een boutique gevoel geven, vandaar ook het woord ‘Salon’. Het draait om betoveren en wegdromen, maar ook concreet om geïnspireerd te worden en tips te krijgen. In een besloten omgeving die van zichzelf al inspireert: het Singer Museum Laren. Hierdoor blijven we ver weg van het beursgevoel.”

unnamed-3

Wil jij je ook laten inspireren door de stijl, combinaties en ontwerpen van de beste interieurontwerpers van Nederland? Dat kan via Westwing. In plaats van de reguliere ticketprijs van €22,50, bieden wij namelijk exclusief 2 tickets voor €25! Koop je tickets voor dit verrassende boutique event hier. Vul bij het bestellen van je kaartjes de kortingscode “Westwing.” Wees er snel bij, want op = op!

 

Foto’s: Residence

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline