De natuurlijke look: schapenvachtjes & huiden

Grafische patronen, zwart-wit printjes, geometrische vormen of pasteltinten. We hebben de laatste tijd genoeg toffe trends gespot! Toch is er geen trend zó populair als die van de dierenhuiden, denk hierbij aan schapenvachten & koeien- of geitenhuiden.

beeld-3

De heerlijk zachte musthave voor op de vloer, wordt tegenwoordig ook ingezet om je stoel extra zachtheid en warmte te geven. En niet alleen het witgekleurde vachtje mag. De schapenvacht is zó populair dat deze inmiddels ook in hippe, trendy en eigentijdse kleuren beschikbaar is. Bruin, zwart of beige zagen we al eerder, maar tegenwoordig komen ze ook voorbij in opvallende kleuren zoals roze, paars en blauw.

beeld-1

De zachte texturen van vachtjes vormen een comfortabele aanvulling op jouw trendy interieur. Functioneel – want heerlijk warm & zacht – en ook nog eens een lust voor het oog én bovendien makkelijk te combineren. Zo passen de huiden perfect over een stoel, onder je bureau, naast je bed of over de chaise-longue van de bank.

Het zijn gelukkig echt tijdloze items, want dierenvachten worden al lang niet meer alleen geassocieerd met ouderwetse houten blokhutten en een knapperend haardvuur. Dierenhuiden mogen tegenwoordig altijd en overal, yay! Deze accessoires geven jouw moderne stadsappartement, landelijke stulpje, of industriële loft nét dat laagje warmte dat nog ontbrak.

beeld-2

Schapenvachten, koeien-, geiten- en rendierhuiden zijn interieuritems die eenvoudig met verschillende stijlen en sferen gecombineerd kunnen worden. De huiden voorzien je interieur van de nodige soft touch én doen denken aan de wilde natuur. Een mooie mix van zacht en stoer tegelijk dus. Het fijne is, je kunt het zo wild maken als je zelf wilt! Ga je voor een gevlekte geitenvacht in een modern interieur? Of kies je voor een zachte bruine schapenvacht in jouw Scandinavische stulpje?

beeld-4

De vachten zijn tot slot ook heerlijk praktisch in gebruik. Ze zijn van nature vuilafstotend, slijtvast en gemakkelijk wasbaar. Ook leuk: de vachten uit onze sale zijn stuk voor stuk uniek. Dat betekent dat je jouw item nergens anders zult zien!

Lise Steegmans

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline